MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2013 12:19 , de Claudiu Petrisor

Dan Bittman e urmărit de ghinion? Rămas fără emisiune, a suferit trei operaţii în câteva luni şi a înregistrat pierderi de sute de mii de euro

Distribuie

Pasa proastă a cântăreţului a început în luna octombrie a anului trecut când Dan Bittman a fost operat la gât, din pricina unui cheag de sânge care îi oprea irigarea creierului, la Clinica AKH din Viena. În urma intervenţiei, care a costat 3.000 de euro, artistul a rămas fără voce, trupa Holograf fiind nevoită să îşi anuleze concertele timp de cinci luni, trupa înregistrând pierderi de 200.000 de euro.

„S-au anulat concerte în valoare de aproape jumătate de milion de euro în total. În perioada asta s-au pierdut bani foarte mulţi. Mă refer la întreaga formaţie”, spunea cu tristeţe Dan Bittman.

Colac peste pupăză, Dan Bittman a rămas şi fără emisiunea de la TVR. „Nu cred că voi mai relua emisiunea de la TVR. Emisiunea mea făcea de 5, 6, 7 ori ratingul postului, însă acum există o preferinţă pentru emisiuni mediocre”, spunea Bittman la finele anului trecut pentru reportervirtual.ro.

La începutul anului, Dan Bittman a decis facă o schimbare de look şi a investit în jur de 3.000 de euro într-un implant la o clinică din Turcia. Pe data de 7 martie, la câteva săptămâni după ce şi-a recuperat vocea cu un medicament foarte ieftin, Dan Bittman a susţinut primul concert cu Holograf.

Astăzi, solistul trupei Holograf a făcut o criză de hernie de disc şi a fost luat în această dimineaţă cu salvarea şi dus la spitalul „Sf. Ioan” unde a fost operat de urgenţă. Se pare că Bittman tot amâna această operaţie de ceva vreme şi acum a făcut-o de nevoie.
În cazul în care nu vor exista complicaţii, Dan Bittman va coborî din pat a doua zi după operatie şi după şase zile ar urma să părăsească spitalul. Când va fi externat, acesta va trebui să facă mişcare şi nu va avea voie să depună efort timp de 2-3 luni. Cel mai probabil Bittman nu va putea să onoreze primul concert Holograf care va avea loc pe 18 aprilie, la Bucureşti.
 

Citește mai multe despre Dan Bittman pe Libertatea.

Comentarii