MENIU CAUTĂ
14 Mai. 2017 11:56

Dan Negru a câștigat pariul cu Eurovision, acum are și varianta câștigătoare pentru România: Lorelai Moșneguțu

Distribuie

Fericit după ce a câștigat pariul în ceea ce privește câștigătorul concursului Eurovision 2017, dan Negru crede acum că a descoperit și candidatul salvator pentru România.

Dan Negru a pariat 100 de lei pe reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel despre care presa a scris că are mari probleme de sănătate, având nevoie de un transplant de inimă.

„Am pus 100 lei la pariuri că Salvador Sobral ia deseară Eurovisionul. În Portugalia e o isterie Sobral nu atât cu muzica, cât cu povestea transplantului de inimă de care are nevoie lansată pe surse de RTP, televiziunea publica din Portugalia…

Povestea o să-i aducă succesul! Pe doi aș fi pariat pe Italia, dar deja am cheltuit prea mult…? P.S-Romania prinde top 10!#eurovision', a explicat Dan Negru.

Fericit că a avut dreptate, acesta vine și cu o soluție pentru România. 'Mi-a ieșit pariul cu Salvador Sobral ! Misto și muzicanu doar povestea?…Am o propunere pentru Moga, Faur, Smiley sau oricare alt compozitor. Luați-o pe Lorelai , fetița fără mâini de la „NexT Star” și „Romanii au talent”, compuneți pentru ea o melodie wow și trimiteti-o la anu’ la Eurovision ! Eu as paria din nou!', a scris Dan Negru.

Citește și: Mesajul lui Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini care cântă la pian după calificarea în finala Românii au talent. „M-au tratat ca pe o prințesă'

Comentarii