Mergi direct la conținut »
Dana Budeanu, la Dansez printre stele. Stilista se alătură lui Marius Manole și Sandu Lungu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dana Budeanu, la Dansez printre stele. Stilista se alătură lui Marius Manole și Sandu Lungu

Dana Budeanu, la Dansez printre stele. Stilista se alătură lui Marius Manole și Sandu Lungu

Dana Budeanu, la Dansez printre stele, alături de Sandu Lungu și Marius Manole. Stilista  este cel de-al treilea concurent care, împreună cu un dansator profesionist, va demonstra că dansul înseamnă frumusețe, emoție, grație, iubire și trăiri profunde.

De Livia Lixandru,

Dana Budeanu, la Dansez printre stele, show-ul care va începe în curând la Pro tv. „Probabil sunt singura vedetă din acest show care nu este o vedetă. Selectarea și propunerea de a participa au fost o reală surpriză, peste care nu am trecut nici acum, acceptând. Nu am așteptări, pentru ca nu am fost niciodată în fața camerelor, ci dimpotrivă, prin natura proiectelor la care am lucrat, doar în spatele celor aflați în față. Dansul nu este o provocare pentru mine, este o plăcere, așa cum cred că este pentru oricine. Este una dintre bucuriile despre viață, alături de muzică și soare. Suntem la Pro TV, care mie mi-a devenit un fel de a doua casă în ultimii ani, așadar este o schimbare de registru și o trecere în fața camerei, pe care o fac cu emoție.”, spune Dana.

Dana Budeanu, la Dansez printre stele. Stilista se alătură lui Marius Manole

Dana Budeanu, la Dansez printre stele din această primăvară

Dana este critic vestimentar, designer și unul dintre stiliștii preferați ai celebrităților din România. A studiat Managementul și Business-ul European la London School of Economics și și-a dat doctoratul în Integrare Europeană la University College London. Cu toate că nu a profesat niciodată în domeniul economic, experiența londoneză a ajutat-o enorm pe Dana să se dezvolte personal și profesional.

Luptătorul de MMA (Mixed Martial Arts) este cel de-al doilea concurent al show-ului, care va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral și în care 12 perechi, formate din celebrități și dansatori profesioniști, vor surprinde telespectatorii cu stiluri de dans fabuloase și cu creativitatea lor. Sandu Lungu este cel de-al doilea concurent care va participa la emisiunea „Dansez printre stele”, după actorul Marius Manole.

 

 

 

 

Close
Închide
  Close