Mergi direct la conținut »
Dana Săvuică își ascunde iubitul de prietenii din showbiz. De un an e cu el, dar nu l-a prezentat nimănui!
Entertainment Libertatea > Entertainment

Dana Săvuică își ascunde iubitul de prietenii din showbiz. De un an e cu el, dar nu l-a prezentat nimănui!

La 49 de ani, Dana Săvuică își trăiește a doua tinerețe, alături de un nou partener de viață, și se dedică unei noi pasiuni și ocupații, turismul. Nu amestecă, însă, iubirea și jobul, iar pe bărbatul care-i stă alături de un an îl ține departe de prietenii săi din showbiz.

De Ana Maria Păsat,

Dana Săvuică s-a întors recent dintr-o nouă vacanță, o săptămână petrecută într-un resort de lux din Antalya, alături de Adina Halas, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, însă nu și alături de iubitul ei, pe care-l ascunde de ochii lumii de mai bine de un an, de când este implicată în această relație.

Dana și-a transformat călătoriile într-un job care-i aduce venituri și tocmai de aceea nu vrea să amestece călătoriile în scop profesional cu cele de relaxare.

 

Dana Săvuică își ascunde iubitul de prietenii din showbiz

Dana Săvuică, alături de Adina Halas

“Eu călătoresc mult și merg în diferite destinații prin agențiile de turism care doresc promovarea vacanțelor. Tocmai m-am întors din Egipt și Turcia. Nu vreau să amestec lucrurile. Viața personală vreau să o țin departe de media. Am fost singură și în Antalya. Când plec în infotrip muncesc, nu e vacanță. Sunt un călător profesionist. Pe 15 iunie plec tot în interes profesional cu Fabulous Muses în insula Lesbos”, ne-a explicat fostul manechin.

Fascinată de… decor

“În Antalya, am petrecut o săptămână într-un resort de lux, unde te simți bine în compania prietenilor, a familiei, dar poate fi și o escapadă în doi. M-am simțit ca o prințesă, tratată regește de toată lumea. Este o destinație perfectă și pentru cuplurile care doresc să meargă acolo în luna de miere. M-a fascinat decorul creat după arhitectura europeană, dar și cea anatoliană. Eu am avut un apartament în stil oriental cu balconul spre munții Taurus și Marea Mediterană”, a completat ea.

CITEȘTE ȘI:

McDonalds a închis restaurantul din pasajul de la Unirii, după 20 de ani! Ce se întâmplă cu angajații

Close
Închide
  Close