MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 13:19

Dani Oțil vorbește despre copil. „O să-l îmbrac în…”

Distribuie

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil, a vorbit despre copil. El a făcut declarații despre ce și-ar dori să facă cu acesta.

Dani Oțil, a cărui primă mare dragoste a fost o tânără pe nume Oana, nu are o iubită oficială, dar cu toate acestea se gândește la postura de tătic.

Dani Oțil, care a fost multă vreme în centrul atenției grație idilei pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu, a vorbit, la emisiunea matinală pe care o prezintă alături de Răzvan Simion la postul de televiziune Antena 1, despre cum va fi atunci când va avea un copil. El a afirmat că și-ar dori să aibă un băiat.

„Visul meu când o să am copii, în prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri super ciudate. De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când învață să meargă greu îl îmbrac în Bambi, că îi mai scapă picioruțele.

Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să aibă 18 ani și o să vină cu o fată acasă și încearcă să o pupe după șifonier. O să îl fac de râs. O să zic: „ce bine că ai venit. Valentina,  ia un loc, să ți-l arăt pe mucosul acesta când făcea pe el””, a afirmat prezentatorul TV Dani Oțil.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Comentarii