MENIU CAUTĂ

Daniela Crudu a fost în pragul unui atac de panică, în Grecia

Distribuie

Daniela Crudu a fost în pragul unui atac de panică, în Grecia. Fiecare zi de filmări a venit cu evenimente și provocări neașteptate pentru cei patru protagoniști, iar  fosta asistentă tv a avut parte de o vacanță cum nici prin minte nu i-a trecut.

Ce-a de-a patra ediție a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni și marți de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniști patru personaje puse tot timpul pe șotii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru și Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranță, n-o vor putea uita.

Daniela Crudu a fost în pragul unui atac de panică, în Grecia

Daniela Crudu a fost în pragul unui atac de panică când s-a văzut singură în larg

Daniela Crudu a trecut de la momente de veselie maximă la momente de panică incredibilă, și toate acestea pentru că s-a aventurat pe mare, în condițiile în care ea nu știe absolut deloc să înoate.

”După ce am experimentat toate drăcoveniile, am luat o placă și am plecat pe ea, în apă. Era tare frumos și m-a furat peisajul. Fără să realizez, ajunsesem deja foarte, foarte departe, în larg. Mai aveam puțin și ajungeam pe cealaltă insulă. Curenții mă duseseră și eu nici măcar nu eram conștientă cât timp a trecut și unde eram.

Abia la un moment dat am realizat cât sunt de departe de țărm și m-am panicat. Mi-am dat seama cât de adâncă era apa sub mine și eu nu știu să înot deloc. Îmi și imaginam ce viețuitoare de tot felul sunt în apa aia. Aveam cele mai negre scenarii în minte, aproape am făcut un atac de panică și am început să plâng”, povestește Daniela Crudu. Bruneta a trecut prin emoții maxime, dar a scăpat teafără și nevătămată din această experiență pe care cu siguranță o va ține minte.  Într-o altă ediție, Daniela Crudu a spălat mașini în Grecia.

Citește și


EXCLUSIV | Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea? Unde au ajuns hainele pe care nu le mai poartă


 

 

Citește mai multe despre Grecia pe Libertatea.

Comentarii