După despărțirea de tatăl fetiței sale, Andreea Antonescu și-a refăcut viața alături de Ștefan Manolache cu care a avut o relație tumultuoasă. Acum, jumătatea trupei Andre iubește din nou. Andreea Antonescu a anunțat că de câteva luni este într-o nouă poveste de iubire. Vedeta a spus despre iubitul ei că este jurnalist, însă nu a vrut să-i dezvăluie identitatea.

Motivul pentru care Andreea Antonescu nu se afișează alături de noul partener este că acesta nu își dorește să fie persoană publică.

„Anul acesta e unul aparte. Simt asta! Profesional, am reluat concertele. Iar asta îți schimbă starea de confort interior! M-am întors la pasiunea mea dintotdeauna, la ce știu că pot oferi oamenilor mai bun din mine!

Dar schimbările nu s-au produs doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. De patru, cinci luni am pe cineva alături care mă înțelege și care mi-a redat bucuria. Pot spune pe deplin că mă completează. O face cu ușurință fiindcă mă știe de ceva vreme și în plus nici nu forțează nota!

Am decis de comun acord să nu-i divulg identitatea. El nu e o persoană publică, așa că pot înțelege reacția sa față de notorietate, față de reacția presei. E cineva despre care pot spune că mi-a devenit drag!”, a declarat artista pentru playtech.ro.

andreea-antonescu-1Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Viața îți oferă tot felul de provocări”

Iubitul Andreei Antonescu este mai mic decât ea, însă vârsta nu a fost o problemă pentru ei. Artista susține că este întotdeauna atentă la alegerile pe care le face și este mereu statornică în relații.

„Nu știu cum crede lumea că sunt, dar eu mă consider o fire atentă, care nu mă dau repede dusă într-o parte sau alta. În viața nu am avut decât două povești de dragoste.

Una a durat ceva mai mult de cinci ani, iar cealaltă, cea cu fostul soț, vreo 14. Și poate că povestea cu Traian nu s-ar fi terminat, dacă nu ne-ar fi despărțit două continente.

E mai greu să reziști în condițiile astea! Viața îți oferă tot felul de provocări și reacțiile noastre sunt diferite. Dar dacă nici astea nu sunt niște semne ale statorniciei, atunci nu știu ce altceva aș putea invoca!”, adaugă ea.

Urmărește-ne pe Google News