MENIU CAUTĂ

De ce nu vor părinții Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion. Cântăreața a făcut dezvăluiri

Distribuie

Lidia Buble a făcut noi declarații despre iubitul ei, Răzvan Simion, care încă nu i-a cunoscut pe părinții ei.

Lidia Buble a dezvăluit, într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, de ce părinții săi refuză să-l cunoască pe actualul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

„Nu o să îi cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete și șase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii…”, a declarat Lidia Buble.

Artista a mărturisit că l-a surprins pe Răzvan Simion uitându-se la predicile pastrorilor din biserica din care ea face parte.

„Şi stai că Răzvan a zis că mai întâi o să fie botezul lui şi după nunta! El aşa a zis, acu’ nu ştiu. El mi-a mai zis treaba asta şi să ştii că l-am prins de foarte multe ori, nu ştia că sunt în casă sau intram tiptil şi se uita pe telefon la predicile pastorilor de la noi de la biserică. Răzvan ştie Biblia mai bine decât mine. De multe ori îmi răspunde în versete”, a adăugat ea.

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani.  Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.


Citește și:

OPINIE / Claudiu Săftoiu: Un Trump pro-Brexit la Londra, față în față cu Ziua „D”, când America a salvat Europa

Citește mai multe despre lidia buble, razvan simion, dezvaluiri și Familie pe Libertatea.

Comentarii