MENIU CAUTĂ

Dealerul de droguri al lui Demi Lovato rupe tăcerea după ce cântăreața a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze

Distribuie

Dealerul de droguri al lui Demi Lovato rupe tăcerea despre supradoza luată de artistă luna trecută. El spune că tânăra știa foarte bine ce ia și care sunt riscurile la care se supune, scrie TMZ.

Brandon Johnson spune că Demi a fost cea care l-a chemat la ea să se drogheze pe 24 iulie și susține că artista era deplin conștientă de riscul la care se supune dacă ia medicamente fără prescripție medicală.

„Ea m-a sunat la ora 4 dimineața, pentru că are un program foarte încărcat și stresant și voia să se relaxeze. Știa 1005 ce a luat. Înțelegea pe deplin”, a declarat dealerul, care adaugă cu au luat cu bună știință ”droguri mult mai puternice”.

Deși el nu spune în mod specific se pare că artista a consumat oxicodonă care conținea fentanil, substanță care a produs moartea lui Prince și a lui Lil Peep. Dar când a fost întrebat dacă medicamentul conținea acest compus, Johnson spune că ”nu știe sigur” ce era în droguri.

El adaugă că Demi s-a simțit rău doar după ce a plecat el de la casa sa din West Hollywood. „Cât am fost acolo, ea era bine. Când am ajuns era un pic beată, dar nimic de neobișnuit. Când am plecat a adormit, dar era deja 7-8 dimineață. Am pus-o în pat”, povestește dealerul.

În realitate, Demi era inconștientă și a fost găsită de asistenta sa la 11.30 în acea dimineață. Aceasta a sunat la ambulanță, iar paramedicii au dus-o la spital unde a stat două săptămâni, iar apoi s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

După externare, cântăreața a publicat un mesaj pe contul său de Instagram mulțumind fanilor pentru sprijinul acordat și a declarat că vrea să scape de dependența de droguri de care suferă de ceva timp și care acum aproape a ucis-o.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Citește mai multe despre Demi Lovato și supradoza pe Libertatea.

Comentarii