Mergi direct la conținut »
Cătălin Botezatu dă semne că nu a uitat-o pe Bianca Drăgușanu: „Pentru mine va rămâne mereu...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Botezatu dă semne că nu a uitat-o pe Bianca Drăgușanu: „Pentru mine va rămâne mereu...”

Cătălin Botezatu dă semne că nu a uitat-o pe Bianca Drăgușanu: „Pentru mine va rămâne mereu…”

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu ceva vreme. Chiar dacă s-au despărțit, cei doi au rămas în continuare în relații bune. Mai mult, Cătălin Botezatu a avut o reacție incredibilă după ce a aflat că iubita lui Victor Slav este însărcinată, mai ales că el își dorește ca vedeta să fie fericită alături de tatăl copilului.

De Livia Lixandru,

„Îi urez naştere uşoară! Mă bucur dacă va deveni mamă, ăsta e cel mai frumos sentiment. Dacă acest lucru se va întâmpla lângă persoana iubită, e şi mai norocoasă. Îi doresc din tot sufletul meu să fie fericită alături de Victor. Şi să fie o mamă adevărată. Dacă are o fetiţă, o să fie frumoasă ca Bianca. Dacă o să ia un gram în plus, sigur va suferi. Nu, glumesc, dacă se va îngrăşa, nu va conta, pentru mine va rămâne mereu cea mai frumoasă femeie”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Kanal D.

Cătălin Botezatu s-a arătat recent surprins de vestea că Bianca Drăgușanu este însărcinată. “Nu știu nimic de ea. Da? E însărcinată? Cu adevărat? Cu burtă? Pe bune?”, a fost reacția lui Cătălin Botezatu, când a fost întrebat de reporterii Liberatatea despre sarcina fostei sale iubite.

„Dacă într-adevăr este însărcinată și va deveni mamă, înseamnă că va fi una dintre cele mai frumoase mămici. Cu siguranță o să vedem poze din alea cum fac toate starletele: goală și cu burtica la vedere. După care îi doresc să aibă o sarcină ușoară și o naștere la fel de ușoară”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu.

Close
Închide
  Close