Mergi direct la conținut »
Deea Maxer a acceptat proba cântarului. Cât s-a îngrășat artista. “Am venit fără ele astăzi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Deea Maxer a acceptat proba cântarului. Cât s-a îngrășat artista. “Am venit fără ele astăzi”

Deea Maxer a acceptat proba cântarului, în direct la Antena Stars. Soția lui Dinu Maxer nu s-a îngrășat foarte mult, însă recunoaște că ține dietă și ia pastile, pentru a mai da jos câteva kilograme.

Deea Maxer nu a avut nicio problemă în a se cântări în fața tuturor. Artsta a  mărturisit că este mulțumită de felul în care arată acum.

Deea maxer

„Cred că le-am lăsat pe kilograme la uşă. Am venit fără ele astăzi. Nu m-am îngrăşat. Eu am aceleaşi kilograme, dar nu mai sunt la fel de tonifiată. Ţin dieta Rina şi iau şi nişte pastile naturale. Am 61,7, azi dimineaţă aveam 61. Nu ar trebui să ne cântărim la ora asta, deci aş avea 60 de kilograme. Kilogramele nu sunt un punct după care să mă orientez, ci după cum arăt în oglindă. Cred că este important să fim tonifiate. Dar nu arăt rău în pozele alea, trebuie să se vadă puţin aşa când dansez”, a spus Deea Maxer la Antena Stars.

Recent, Deea Maxer a participat la emisiunea Schimb de mame, de la Prima TV. Vedeta a demonstrat că se descurcă în orice fel de condiții, chiar și cu munca la țară.

Citește și

EXCLUSIV/Gabi Hurlup, poliţistul rănit în explozia de la Mihăileşti de acum 14 ani, mărturisire cutremurătoare: “24 mai e a doua mea zi de naştere”

 

Close
Închide
  Close