“Sunt foarte mulţumită de cine a luat premiile. “Gravity” este un film genial din punct de vedere al ideii în sine şi al regiei, regizorul a meritat Oscarul, dar este cel mai plictisitor film posibil pentru mine. În schimb, “The Great Gatsby” este filmul cel mai perfect din punct de vedere tehnic, mi-a plăcut enorm, mai mult decât “Gravity”. Dacă ar fi fost după mine, eu aş fi acordat nişte statuete pentru Gatsby. Efectele, cameramanul şi directorul de fotografie, costumele, distribuţia, scenografia, mi-au plăcut toate, mai puţin povestea! Mi-aş dori ca într-o zi cu soare să câştige şi DiCaprio Oscarul, pentru că este cel mai bun actor din lume şi are o carieră imposibil de învins, este actorul cel mai bine plătit din lume. Mergi la cinema şi la 10 dimineaţa sala e plină la filmele lui. În schimb, nu este un exemplu de urmat în viaţa de zi cu zi. Să schimbi femeile ca pe ciorapi, nu este exemplar! Poate e cineva acolo care nu îl are la suflet…”, spune actriţa româncă stabilită de zece ani la Londra.

Delia Antal are cuvinte de laudă şi pentru Matthew McConaughey, care, după părerea ei, “a luat Oscarul pe bună dreptate”, acesta fiind şi actorul ei preferat. “McConaughey este actorul meu preferat şi ca om, şi ca profesionist. Este serios şi în viaţa de zi cu zi, are o familie şi nu umblă brambura, ca alţii!”, a mai spus actriţa româncă despre celebrul actor.

Actriţa spune că a fost cucerită, ca regizoare, de “Dallas Buyers Club”, iar filmul “12 ani de sclavie” nu a fost chiar pe placul ei, deşi performanţele actorilor au fost  de Oscar.

La capitolul vestimentaţie, pentru Delia Antal actriţa Cate Blanchett a fost cea mai tare apariţie de pe covorul roşu de la Oscaruri, dar şi personajul ei preferat din filmul “Blue Jasmine”. De asemenea, Lupita Nyong’o este considerată de Antal o super actriţă, iar Delia a adăugat că  i-ar fi dat un Oscar şi lui Sally Hawkins. Însă filmul favorit  de la Oscaruri rămâne pentru Delia Antal documentarul “The Lady in Number 6: Music Saved My Life”, pentru care se bucură că a câstigat acest mare premiu.

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei
Recomandări

Orice, dar nu opriți corăbiile cu sclavi! PAH, comentariu acid față de modul în care statul gestionează migrația muncitorilor români în timpul pandemiei

 

Adoră cuplul Bradgelina şi vrea să calce pe urmele Angelinei Jolie!

Angelina Jolie şi Brad Pitt este cuplul preferat al Deliei Antal care îşi doreşte să urmeze exemplul actriţei de la Hollywood şi să contribuie şi ea pentru ajutorarea oamenilor în nevoie.
“Cuplul Brangelina este de departe preferatul meu! Îi iubesc! Se vede cu ochiul liber că se adoră, se completează, sunt unici! Perechea ideală şi un adevărat exemplu pentru lumea întreagă! Angelina Jolie face exact ce îmi doresc eu cel mai mult pe lume, să ajut oamenii şi să contribui la îmbunătăţirea lumii, dacă pot spune aşa! De aceea am ales să fac o carieră în actorie. Îmi doresc o carieră de succes, exemplară, să pot să mă dedic lumii. Din acest motiv am iubit-o pe Prinţesa Diana şi m-a inspirat să fac filmul meu de debut, “DORA”.  Mi-a plăcut că a avut spiritul independenţei, al libertăţii şi al umanităţii. Totul a pornit de la admiraţia mea pentru dedicarea ei pentru oamenii neajutoraţi”, a mai adăugat Delia Antal, care în luna aprilie îşi va lansa filmul de debut, “DORA”, la Bucureşti, apoi la Los Angeles.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi