MENIU CAUTĂ

DENISA MANELISTA s-a DECIS! ULTIMA VIRGINĂ din SHOWBIZ îşi CAUTĂ BĂRBAT!

Distribuie

Denisa Manelista, pe numele ei real Denisa Emilia Răducu, este decisă să-şi piardă virginitatea.
Blonda, în vârstă de 25 de ani, a făcut anunţul în cadrul unei emisiuni de la Kanal D. Artista, cunoscută drept ultima virgină din showbiz, îşi caută un bărbat alături de care vrea să-şi înceapă viaţa sexuală.
„Nu contează vârsta. Trebuie să începi când este momentul. Eu am trecut de moment. Mama are momente când îmi spune că am rămas fată bătrână, dar nu disper… La 15 ani, am avut un iubit. Ne ţineam de mână şi chiar am ajuns să ne sărutăm, dar s-a terminat. Apoi am început cariera muzicală şi eram şi cam ruşinoasă”, a dezvăluit Denisa Manelista.
„Ştiu că, în ziua de azi, pare imposibil să ajungi la 25 de ani şi să fii domnişoară. Dar eu am scos şi un act care demonstrează asta. Din exterior pare ceva şocant, dar vreau să-mi placă cu adevărat băiatul cu care vreau să fac pasul acesta. De la 15 ani stau printre bărbaţi”, a adăugat blonda.
Mama artistei, Geta Răducu, a intrat în direct prin telefon, şi a comentat pe marginea virginităţii fetei ei.
„Sunt mândră de ea că e o fată cuminte. A fost de mică ascultătoare… Are tot timpul înainte. Nu e prima fată care se mărită la 25 de ani. Cel pe care îl alege trebuie să-i placă ei, pentru mine e foarte bine”, a spus ea.
„Mama îmi spune de mult că este momentul… Pretendentul meu trebuie să fie între 20 şi 30 de ani şi independent. Nu pun mare preţ pe avuţii, pentru că eu nu am fost crescută în pus, dar nici nu aş vrea să mă simt folosită. Şi vreau să fie sincer. Să nu fie nici cel mai frumos, nici cel mai urât. Să aibă acel ceva. Să aibă simţul umorului”, a explicat Denisa Manelista.
 

Comentarii