MENIU CAUTĂ

Dezvăluirile cutremurătoare ale surorii Denisei Răducu. „Nu o cântăream, nu voiam să o demoralizăm”

Distribuie

Sora Denisei Răducu, Adelina, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tânăra artistă care a încetat din viață la doar 27 de ani.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg cu numele de scenă Denisa Manelista a murit în data de 23 iulie 2017, răpusă de o boală cumplită la ficat. Denisa Răducu, a cărei ultimă înregistrare muzicală a fost făcută publică anul trecut, avea doar 27 de ani.

Sora Denisei Răducu, Adelina, a fost invitată la o emisiune de la Kanal D, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare despre tânăra artistă care s-a stins tragic din viață.

Aceasta a vorbit despre tratamentele urmate de sora sa, dar și despre greutatea la care aceasta ajunsese înainte să moară.


 „Este adevărat că lua 20-30 de fiole de Vitamină C. Am încercat orice, tot felul de tratamente. Naturiste, medicale, orice doar să o salvăm. S-au făcut demersuri să ajungem cu ea în Cuba, din păcate nu se mai putea face nimic pentru ea. Am încercat și cu veninul de scorpion albastru, dar nu a funcționat nici asta. Am încercat și tratamentele naturiste, au mers în paralel cu cele date de medic”, a declarat Adelina.

 „Slăbise mult, însă nu a ajuns la 23 de kilograme. Nu o cântăream, nu voiam să o demoralizăm. Mai puțin de 35 kg nu cred că avea. Nu se mai putea ține singură pe picioare, dar avea nevoie de ajutor, organismul era destul de slăbit pentru a se mai ține singură pe picioare”, a mai spus sora Denisei Răducu.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii