Mergi direct la conținut »
Dialog incredibil între soțul Oanei Roman și fetița lor. Ce surpriză i-a făcut micuța
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dialog incredibil între soțul Oanei Roman și fetița lor. Ce surpriză i-a făcut micuța

Dialog incredibil între soțul Oanei Roman și fetița lor. Ce surpriză i-a făcut micuța

 Marius Elisei a făcut publică o discuție pe care a avut-o cu fiica sa, maria Isabela, în perioada în care el nu se simțea foarte bine.

De Dana Aramă,

Marius Elisei este căsătorit cu Oana Roman. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maria Isabela. de curând, Marius Elisei nu s-a simțit foarte bine, însă fiica sa a încercat să-l binedispună. I-a făcut un desen cu totul special. partenerul de viață al Oanei Roman a dezvăluit și dialogul pe care l-a avut cu micuța.

„Am început săptămâna excelent….:)))…Am răcit de nu mai știu pe unde îmi este nasul….l-a cât am suflat….febră 39…o stare de 2 bani…obosit…Ce să mai… Ajung acasă de la muncă….Am mâncat în familie așa cum am obișnuit….Mă întreabă Isa…Ce ai pătit tati ?
Eu… Nu mă simt bine iubirea mea…
Isa… Hai că o să te fac eu să te simți bine
Eu… Ce bine ar fi.
Isa… Tati , am un cadou pentru ține
Eu… Ia
Și ce credeți… îmi spune că acest desen l-a făcut pentru mine și că speră să-mi placă și să măfac bine. Așa da.
P.S.: Îți mulțumesc frumos iubirea… și chiar mi-ai alungat aceea stare pe care o aveam și să știi că TE IUBESC mult…❤❤❤”, este dialogul dintre marius Elisei și fiica sa și a Oanei Roman.

Citește și: VIDEO/Chiar dacă regele Iordaniei și-a anulat vizita în România, prințesa Dina Mired a Iordaniei a venit în București și se oferă să-i ajute pe bolnavii români de cancer!

 

Close
Închide
  Close