Mergi direct la conținut »
Diana Bișinicu a primit o veste dură din partea medicilor. Artista are probleme de sănătate. „Trebuie să mă operez”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Bișinicu a primit o veste dură din partea medicilor. Artista are probleme de sănătate. „Trebuie să mă operez”

Diana Bișinicu a primit o veste dură din partea medicilor. Artista are probleme de sănătate. „Trebuie să mă operez”

Diana Bișinicu a primit recent o veste rea din partea medicilor, în urma unor analize pe care le-a făcut. Artista a  fost diagnosticată cu ovare polichistice, boală care îi creează dureri extrem de intense. Astfel că, vedeta are nevoie urgentă de operație.

„Am un chist hemoragic la ovare, care se sparge în fiecare lună. Mă chinui cu boala asta, a ovarelor polichistice. Sunt dureri inimaginabile, dar sunt alții care se zbat intre viața și moarte, așa că ce să mai vorbesc eu… Se pare că trebuie să mă operez, însă eu am o problema cu operațiile de când am născut-o prin cezariană pe Rianna. Și atunci am avut probleme pe masa de operație”, a explicat Diana Bișinicu, potrivit Click!

Zilele trecute, Diana Bișinicu a povestit în cadrul emisiunii de la Antena Stars, despre problemele pe care le-a avut cu fetița ei Rania, chiar în perioada sărbătorilor de Paște. Artista a evitat până acum să vorbească despre panica prin care a trecut, iar acum a povestit cu pas cu pas, cum a ajuns cu micuța ei la spital.

Citește și

„România europeană, în fața asaltului populist-naționalist”. Claudiu Sfătoiu, fost șef al SIE, despre mesajele electorale ale candidaților la europarlamentare din statele membre

Close
Închide
  Close