De Paul Badea,

Mirii Diana Biæinicu (27 de ani), fosta membră a trupei POPS, şi Cătălin-Gabriel Andrieş (26 de ani), producător de televiziune, au rezervat pentru invitaţii lor toate camerele unui hotel din Mamaia. Pe pontonul aceleiaşi clădiri a avut loc, la ora 13.00 şi cununia civilă, într-un cadru extrem de romantic.
Diana Bişinicu și Cătălin Andrieș, necazuri înainte de nuntă!
Mireasa, care a fost adusă cu barca pe mare, a purtat o rochie superbă de culoare verde, accesorizată un colier şi cu cercei din aur şi pietre preţioase. Alături de cei doi tineri, în clipa în care au spus „Da”, au fost naşii, vedeta Kanal D Gabriela Cristea şi soţul ei, Marcel Toader, dar şi prietenii şi rudele lor.
Către seară a avut loc şi cununia religioasă, la Biserica „Sfântul Mina” din Constanţa, urmând apoi ca invitaţii, 500 de număr, să meargă la restaurant pentru petrecere.
Diana Bişinicu vrea să fie răpită. Dar cu o condiţie
Rudele Diane şi ale lui Cătălin au scos din buzunar aproape 100.000 de euro pentru ca nunta tinerilor să iasă perfect. Nici un amănunt nu a fost uitat, dovadă stă şi invitaţia de nuntă, al cărui plic este realizat din catifea roşie şi se închide cu un clips accesorizat cu pietre.
Diana Bişinicu s-a măritat
 
 
 
 

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu