De Denisa Macovei,

După un an în care s-a dedicat familiei, proiectelor sale de film, atât din țară, cât și de peste hotare, și școlii lui de actorie, Dragoș revine pe micul ecran mai odihnit și relaxat ca niciodată.

„Să știi că a fost o combinație, a fost un complex de împrejurări. Pe lângă faptul că s-a nimerit să am timp, adică proiectele pe care le am sunt într-o perioadă așa de dezvoltare, s-a nimerit să fiu dorit înapoi la emisiune. Anul pe care mi l-am luat de pauză mi-a dat suficient de multă energie să stau din nou pe platourile de filmare”, ne-a declarat Dragoș, mărturisindu-ne că, după 20 de ani de carieră, a ajuns în punctul în care își permite să refuze un proiect, dacă nu crede în el: „Dacă nu vreau să fac un lucru, dacă nu îmi face plăcere, nu îl fac. Adică, din fericire, am trecut de perioada în care făceam lucruri doar pentru bani”.


Nu se bagă la construcție și proiectare, în emisiune, deși pare șef de șantier!

Există oameni care cred că e bine să știi cât mai multe lucruri din cât mai multe domenii. Dragoș Bucur face parte din cealaltă categorie, a oamenilor care cred că trebuie să excelezi în meseria pe care o practici. Prin urmare, deși pe micul ecran pare că e șef de șantier la “Visuri la cheie”, realitatea este alta. Actorul își vede de prezentare și lasă munca în seama celor care se pricep.

„Cu riscul de a dărâma mitul emisiunii «Visuri la cheie», trebuie să recunosc că eu nu fac efectiv foarte multe lucruri în partea de construcții și proiectare. Nu am pregătirea necesară. Să mă apuc să-i spun eu lui Omid să dea jos nu știu ce grindă, că știu că rezistă casa, ar fi aberant. Sau să mă apuc să-i spun constructorului să pună nu știu ce fel de beton… Pe de altă parte, sunt foarte atent la cum se compartimentează, cum se folosesc anumite lucruri din casă, pentru că am o familie, am nevoie de familie și atunci pot să vin cu niște păreri pertinente”, ne-a mărturisit actorul.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Victor Slav a-nvățat să danseze la Palatul Copiilor, Cristina Dorobanțu, în casele vecinelor de etnie romă! “Mă lăsa în grija lor”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine