MENIU CAUTĂ
09 Ian. 2016 21:45

Dragostea se face-n minim doi! La fel ca Alina Borcea, «adulterinele» Diana Munteanu, Andreea Marin și Andreea Mantea au cules și ele ce-au semănat

Distribuie

Alina Borcea, soţia înlăcrimată a lui Cristi Borcea, i-a declarat război Valentinei Pelinel, cea pe care a numit- o “zdreanţă”, “femeie de moravuri uşoare”, “stearpă” şi care, se pare, va fi mama celui de-al şaptelea copil al dinamovistului.
Alina a recunoscut că este îndurerată, că suferă, că-şi iubeşte soţul, că nu vrea să renunţe la căsnicia ei şi a ieşit la atac, avertizând-o pe Valentina că va lupta pentru bărbatul ei.
Numai că nefericita soţie uită că, în urmă cu mai mulţi ani, ea era cea aflată în postura de amantă, iar Cristi era căsătorit de 22 de ani cu Mihaela, femeia pe care o cunoscuse încă de la 18 ani şi alături de care trecuse prin multe încercări.

22 de ani aruncaţi la gunoi

Alina şi Borcea au trecut peste nefericirea celor trei copii, dar şi a soţiei, care n-a îndrăznit să arunce nici o jignire publică la adresa celei care-i călca sufletul în picioare. Mihaela a fost nevoită să vadă în 2011, pe toate posturile de televiziune, imagini cu fostul soţ, mândru de isprava sa, la braţul Alinei, şi ea fericită şi radioasă, trecând pragul bisericii la cununie, dar şi dansul mirilor care se sorbeau din priviri şi care aruncaseră la coş o poveste de viaţă de 22 de ani.

Boureanu, un fin darnic

Cristian Boureanu, fostul soţ al Valentinei Pelinel, pare candidatul perfect pentru postura de perdant în dragoste. În urmă cu mai bine de 20 de ani s-a căsătorit cu Irina, o tânără care i-a răpit inima.
Nuntă mare-n cartier, iar naşul, un politician celebru pe atunci, Sebastian Vlădescu, era cel care avea să-i pună cununiile pe cap, dar să-i dea şi lovitura de graţie. La scurt timp după ce a devenit mama unei fetiţe, Irina l-a părăsit pe soţ şi a fugit cu naşul Vlădescu, lăsându-l pe Boureanu cu inima frântă.
A urmat un divorţ, apoi femeia s-a recăsătorit cu naşul alături de care a trăit o vreme până când obiceiurile adulterine ale acestuia au revenit şi femeia a ajuns din nou la divorţ. Vlădescu avea să recunoască după câţiva ani, în presă, că a fost cea mai mare greşeală a vieţii lui să fugă cu fina.
”Am plecat de acasă fără să stau să mă gândesc la nimic. Am fugit pur şi simplu două săptămâni cu Irina”, recunoştea Vlădescu spăsit, dar prea târziu pentru a şterge cicatricile de pe sufletul lui Boureanu.
Şi pentru că trauma se repetă până la deplina înţelegere a lecţiei de viaţă, destinul i-a mai oferit un şoc lui Boureanu când zvonurile despre infidelităţile celei de-a doua soţii, Valentina Pelinel, au început să-i ajungă la urechi.
Până la divorţ, maternitate incertă şi scandal monden n-a mai fost decât un pas, dar lui Boureanu îi rămâne consolarea karmei care-ţi aduce-n viitor ceea ce ai oferit în trecut; dar numai dacă ţi-ai învăţat lecţia de viaţă.

Dianei Munteanu tot infidelitatea i-a stricat casa

În urmă cu zece ani, Diana Munteanu s-a îndrăgostit nebuneşte de Claudiu Niculescu, fotbalist de succes cu mare potenţial financiar. Frumoasă, proaspătă şi imposibil de trecut cu vederea, Diana era o vedetă curtată asiduu, care a uitat că iubăreţul avea acasă o soţie, Lidia Niculescu, şi doi copii. Degeaba îşi striga femeia părăsită nefericirea, degeaba apărea în ziare spunând cât este de supărată că mariajul cu fotbalistul este distrus de o intrusă.
Cei doi amorezi au ignorat sentimentele femeii şi ale celor doi copii şi, în numele iubirii, şi-au unit destinele într-o ceremonie răsunătoare, amplu mediatizată după divorţul la fel de răsunător al fotbalistului. Ce a urmat este lesne de imaginat. La şapte ani după nuntă, Diana şi Claudiu au ajuns la divorţ, pe motiv de… infidelitate.
Supărată, cu ochii trişti, Diana cea părăsită a încercat zadarnic să-şi ascundă amărăciunea în casă după ce Claudiu şi-a găsit o nouă parteneră: frumoasă, proaspătă şi imposibil de trecut cu vederea.

Andreea Mantea şi-a plătit păcatul

Cu mai bine de nouă ani în urmă, Andreea Mantea era fericită şi îndrăgostită la braţului lui Andrei Ţîrdea, fiul de bani gata al unui afacerist milionar. Cei doi apăreau la evenimente mondene, îşi făceau declaraţii publice şi ocupau spaţii largi cu povestea lor în tabloide. Numai că tânărul afacerist era însurat, iar consoarta de care se separase era şi însărcinată.
Alexandra Ţîrdea a trebuit să suporte toate apariţiile radioase ale soţului ei la braţul altei femei, ba şi răutăţile individului care refuza ostentativ să-şi recunoască fiica. Justiţia divină a acţionat în cazul Andreei Mantea, care a păţit la fel ca nevasta abandonată în timpul sarcinii, în timp ce pentru amorezul Ţîrdea dreptatea a venit de la Judecătoria sectorului 1, care a considerat că el este tatăl biologic al fetiţei născute de Alexandra şi că este bun de plată.
Andreea Mantea a devenit între timp mama unui băieţel, iar tatăl lui, luptătorul Cristian Mitrea, i-a părăsit la fel ca în povestea lui Ţîrdea. Ba mai mult, nici nu vrea să ştie de Andreea sau de micuţul cu ochi mari şi negri, pe care părinţii lui l-au adus într-o poveste mult prea încâlcită şi tristă pentru a fi spusă înainte de culcare.

Nici «Zâna» nu l-a lecuit pe Bănică de umblat

Diva televiziunii din România, zâna preocupată de bătrânii neputincioşi şi singuri, de copiii din Nigeria, de femeile nefericite, de cinteze, de pisici, de florile de lămâiţă, de salvarea planetei, ş.a.m.d., adică Andreea Marin, a lăsat-o cu ochii-n lacrimi pe Camelia Constantin, partenera oficială a lui Ştefan Bănică din urmă cu zece ani şi mama copilului acestuia.
În timp ce tânăra Camelia stătea acasă cu băieţelul ei şi al lui Bănică, în apartamentul devenit conjugal, craiul era fotografiat de paparazzi la braţul noii lui cuceriri, nimeni alta decât ”Zâna” Andreea, la un spectacol. Fie că diva nu citea ziarele mondene şi nu aflase de existenţa Cameliei în viaţa bărbatului de lângă ea, fie că aceasta din urmă n-a ştiut să-i explice ”Zânei” situaţia în stilul şi termenii Alinei Borcea, cert este că, în scurt timp, fata pleca înlăcrimată din apartamentul cuceritorului Bănică. Acesta şi-a instalat victorios noua iubită, pe Andreea, devenită repede soţie.
Au trecut doar câţiva ani până când destinul i-a întors divei, ca un bumerang, suferinţa Cameliei. Zvonurile despre aventura Don Juanului cu Lavinia Pârva prindeau din ce în ce mai mult contur, iar Andreea deja vorbea cu amărăciune bine disimulată despre divorţ.
Au mai trecut câteva luni până când diva îşi plângea amarul pe canapeaua din emisiunea lui Teo şi arunca săgeţi înveninate la adresa tinerei care-i luase locul în patul lui Bănică. Nici cântăreţul nu părea mai fericit şi considera că el a fost cel înşelat, că, de, şi bumerangul are două capete.

Cici (Sistem) de 3 x soţ

Ciprian Rogojan a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu mulţi ani, pe când bătea toba în trupa Sistem. Aşa a cunoscut-o pe coregrafa Căprioara, pe care a şi dus-o la altar. Căsnicia s-a sfârşit repede, iar zvonurile despre infidelitatea lui Cici i-au adus nefericire şi un divorţ Căprioarei.
La scurt timp, Cici păşea la altar alături de altă femeie: Ioana Artion, fiica fostului ministru al economiei. Povestea s-a reluat şi Ioana se vedea şi ea nevoită, peste un an, să ascundă cicatricile sufleteşti ale unei căsnicii eşuate, în timp ce el se afişa cu noua cucerire, actuala soţie.

Romaniţa Iovan, trădătoarea trădată

Romaniţa Iovan a iubit, a trădat şi a fost trădată, la rândul ei. L-a cunoscut pe pilotul Adrian Iovan într-o călătorie aeriană. Bărbatul în uniformă aflat în pragul uşii avionului a cucerit-o la prima vedere şi povestea de dragoste s-a înfiripat numaidecât şi s-a derulat în apartamentul de lux al designerului timp de mai bine de jumătate de an.
Emoţionant!, am putea spune, dar nu şi pentru soţia pilotului, Valeria, care şi-a trăit drama în tăcere. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe decizia de divorţ, că Romaniţa a devenit mireasa lui Iovan. Numai că, peste câţiva ani, doctoriţa ginecolog care a i-a ajutat să devină părinţi s-a apropiat nepermis de proaspătul tătic, iar Romaniţa a fost fost pozată sărutând un alt bărbat. De căsnicia celor doi s-a ales praful. ”Karma is a bitch!”, s-ar putea numi povestea lor, mai ales că drama pilotului abia începea.

Citește mai multe despre Cristi Borcea pe Libertatea.

Comentarii