Mergi direct la conținut »
Drama neștiută din viața lui Nadine. Copiii nu voiau să se joace cu ea. „Am vrut să mă...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Drama neștiută din viața lui Nadine. Copiii nu voiau să se joace cu ea. „Am vrut să mă...”

Drama neștiută din viața lui Nadine. Copiii nu voiau să se joace cu ea. „Am vrut să mă…”

Nadine nu a avut o copilărie ușoară și a mărturisit acum că a avut de suferit din cauza apariției sale exotice. Frumoasa mulatră a dezvăluit pe o rețea de socializare o dramă neștiută din copilăria sa. 

Nadine a mărturisit că, în copilărie, ceilalți copii nu voiau să se joace cu ea, din cauza culorii pielii sale. Pentru că își dorea cu disperare să facă și ea parte din jocurile copilăriei, mulatra a dezvăluit că mult timp și-a dorit să se albească.

„Am vrut să mă albesc toată copilăria, ca să se joace copiii din faţa blocului cu mine. Stăteam sub o salcie toată ziua. Eram convinsă că umbra ei mă va albi. Voiam să fiu pe păturici cu copiii şi să ne prefacem că vindem şi cumpărăm diverse, cu bani din frunze. Adorabil … nu am apucat să mă joc niciodată. Slavă domnului! Ce lecţie extraordinară! … tocmai ” dovleacul” mi-a fost biletul de ieşire. Tocmai „defectul” mi-a adus evoluţia. Atunci, în orele acelea, multe, de solitudine, învăţam să fiu de partea mea. Învăţam să nu mă abandonez. Om bun! Stai pe dovleacul tău, nu te da din mâna. Investește în tine! Tu eşti propria ta avere ! Tu eşti tot ce ai mai bun, iar împreună veţi face lucruri fabuloase. Îmbrăţişează-te ! Să nu cumva să te văd sub salcie …”, a scris Nadine, pe Facebook.

Dezvăluirea sa i-a emoționat pe prietenii săi virtuali, care i-au transmis mesaje de încurajare. Actrița Majda Aboulumosha, o altă apariție exotică în showbiz-ul românesc, a comentat la postarea lui Nadine și a povestit că și ea, în copilărie, a suferit din cauza aspectului său. „Până la 15 ani am stat ascunsă sub prosop la mare, de frică sa nu ma bronzez. Acum râd, atunci era chin. Noroc că am învățat să mă îmbrățișez așa cum te îmbrățișez și pe tine, om frumos!”, a scris Majda.


Citește și: EXCLUSIV/ Irina Pavlenco, blonda din Sweet Kiss, e neschimbată! Arată ca la 20 de ani!

Close
Închide
  Close