De Livia Lixandru,

Micuțul Nicholas a împlinit de curând un an și, pentru că este foarte popular deja pe Instagram, mama lui a dorit ca prima lui aniversare să aibă loc alături de cei care îl urmăresc pe social media.

Ela Crăciun a avut grijă ca petrecerea să fie cu adevărat memorabilă, astfel că a comandat un tort impresionant, de doi metri înălțime.   

Desertul cu șapte etaje, acoperit cu marțipan albastru, cu numele băiețelului și cu figurine care mai de care mai fascinante, precum ursuleți și baloane cu aer cald, a fost adus în timp ce toți invitații cântau ‘La Mulți ani, într-o ploaie de confetti, potrivit unui comunicat de presă.

„A fost o lansare minunată! Am avut alături peste 200 de oameni care s-au înscris anterior pe blogul meu pentru a participa la eveniment, dar și mămici celebre cărora le mulțumesc mult pentru susținere.

Nicholas a fost foarte cuminte, a stat alături de mine, a privit cu interes tot ce se întâmplă în jurul lui și a vrut chiar să gângurească și la microfon.

Le-am pregătit tuturor surprize, iar cea mai mare a fost, cred, tortul cu totul special pe care l-am adus pentru a-l sărbători pe Nicholas. Un tort cu șapte etaje, decorat absolut superb, pe care l-am împărțit cu cititorii blogului meu prezenți la eveniment (…)”, declară Ela Crăciun.

Citeşte şi:

Prezentare de modă in memoriam Răzvan Ciobanu. Părinții regretatului designer au urmărit show-ul din public, cu lacrimi în ochi

Prima apariție publică a lui Liviu Dragnea după ce a fost încarcerat. Schimbare radicală de look a fostului lider PSD

Petrică Ciucă, un criminal în serie, a fost eliberat prin recursul compensatoriu. A omorât mai mulți copii, dar a executat doar 16 ani de închisoare!

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri