MENIU CAUTĂ

Elena Fulgeanu e singura femeie în care Anamaria şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, au încredere să le crească moştenitorii! Ea va avea grijă şi de Prodănel nr. 4!

Distribuie

Elena Fulgeanu are 35 de ani, e necăsătorită şi lucrează pentru Anamaria Prodan de 15 ani. Este micuţă de statură, dar are o voce fermă şi nu-i lipsesc cele două calităţi esenţiale pentru a lucra în casa unei vedete: este sinceră şi discretă. Rebecca (14 ani), Laurenţiu jr (4 ani) şi Sarah (12 ani), cei trei copii ai Prodancăi, nu-i ies din cuvânt lui Nuţi, pe care o consideră a doua mamă. “Fetele sunt atât de ataşate de Nuţi, că dorm cu ea în aceeaşi cameră şi de multe ori stau toată noaptea la poveşti”, ne-a mărturisit Anamaria.
↑ Rebecca (14 ani), Anamaria Prodan (40 de ani), Laurenţiu Reghecampf (38 de ani), Laurenţiu Reghecampf jr (4 ani), Sarah (12 ani)
Drept mulţumire pentru tot binele făcut, vedeta a răsplătit- o înzecit pe angajata sa fidelă, cu haine de firmă, bijuterii, vacanţe în America, dar şi cu un salariu decent. În plus, a avansat-o la gradul de asistentă personală.

A devenit o mică vedetă la tv

”Nuţi nu mi-a cerut niciodată mărire de salariu, este o femeie nemaipomenită, care deja face parte din familia mea”, o lăuda recent Anamaria. Iar la evenimentele de familie, Elena se îmbracă atât de elegant şi se comportă atât de natural în lumea bună, încât ai jura că e o femeie din înalta societate, nicidecum o bonă.
De fapt, şi ea a devenit o mică vedetă, după ce a apărut în reality-show-ul ”Prodanca şi Reghe” (Euforia TV). Apropiaţii săi susţin că bustul Elenei pare mult mai ferm şi mai îndrăzneţ, de la o vreme încoace, şi că nu ar fi de mirare ca Prodanca să-i fi oferit, drept bonus, şi un implant mamar.
Elena şi-a dat demisia în 2010, însă după un an şi un pic a revenit la Anamaria, la cererea insistentă şi disperată a şefei sale.

Bona filipineză era să dea foc la casă!

După ce Nuţi a demisionat, Anamaria Prodan şi-a angajat o altă bonă, o filipineză, căci, deh, în 2010, aceasta era o modă printre vedete. Numai că femeia, Amy pe numele ei, i-a făcut multe belele: ”Era să dea foc la casă. Uitase o ţigară aprinsă în bucătărie, noroc că a văzut soţul meu, Laurenţiu. Apoi, a fost păcălită de un profitor, care voia să îi ia banii. O dusese şi la munte, dar a lăsat-o baltă, n-a mai răspuns la telefon. În plus, gătea mâncărurile cu un sos asiatic, ciudat”, a povestit Anamaria, după ce a încheiat contractul cu bona asiatică.

Iat-o pe Nuţi în vacanţă în America

↑ Elena s-a distrat de minune la Las Vegas, mai ales la cazinouri, unde şi-a încercat norocul la păcănele
↑ Anamaria Prodan a plimbat-o adesea pe Nuţi în vacanţe. În urmă cu trei ani, când ea şi Reghecampf s-au căsătorit la Las Vegas, bona familiei a fost prezentă la eveniment, într-o ţinută foarte elegantă

Citește mai multe despre Anamaria Prodan și santaj pe Libertatea.

Comentarii