MENIU CAUTĂ

Elena Gheorghe a făcut foamea. Artista a făcut dezvăluiri despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Distribuie

Elena Gheorghe a făcut foamea. Cântăreața a oferit detalii neștiute din viața ei.

Elena Gheorge este acum una dintre cele mai cunoscute și mai îndrăgite artiste din România. Se bucură de succes și își poate permite orice. Dar, cu toate acestea, viața ei nu a fost întotdeauna una pe roze. Ba dimpotrivă.

Elena Gheorghe, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, a oferit detalii neștiute din viața ei în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

 

Elena Gheorghe a făcut foamea. Își minea părinții că îi este bine

 

„În 2006, când am pus capăt colaborării cu Mandinga pentru că eu voiam să merg pe o direcție, ei își doreau alt gen muzical, a fost mai greu. Am vrut să îmi arăt mie și oamenilor că de fapt eu sunt o voce și că asta contează. Nu că sunt un brand și că brand-ul m-a făcut celebăa. Am fost super ambițioasă. Cornel (n.r. soțul ei) a plecat și el, iar noi de atunci am început să fim împreună. Eram foarte independenți amândoi și în același timp aveam un soi de respect și de rușine față de părinții noștri și niciunul nu a cerut niciun ban.
Ne descurcăm greu și mergeam la supermarket și luăm cele mai ieftine produse. Mâncam covrigi cu mac, doar covrigi. Și mă recunoștea lumea pe stradă. În sufletul meu era un pic de panică, a durat cam vreo două-trei luni de zile. Ai mei mă întrebau dacă sunt bine, dar îi mințeam. Mi-am dat seamă atunci și de valoarea banului și că atunci când ai bani să pui și deoparte, că să ai și pentru zile negre.

Ne cumpăram zacusa, cea mai ieftină, pateuri, conserve. Mâncăm de dimineață până seară numai cartofi prăjiți. Dacă aș fi avut totul din prima nu aș fi știut să apreciez ceea ce aveam. În mine întotdeauna a fost un optimism”, a declarat Elena Gheorghe, care recent a mers să caute pătuț pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume.

Citește mai multe despre foame și saracie pe Libertatea.

Comentarii