MENIU CAUTĂ
24 Dec. 2016 19:00 , de Andreea Archip

Elena Gheorghe și-a pus fiul la treabă ca să merite darul de la Moș Crăciun / VIDEO EXCLUSIV

Distribuie

Elena Gheorghe păstrează tradițiile și în acest spirit își educă fiul, pe Nicholas, în vârstă de 5 ani. Puștiul îl așteaptă cu drag pe Moș Crăciun, fiind pregătit pentru întâlnirea cu el.

Artista și soțul ei, Elena Gheorghe, s-au preocupat ca micuțul Nicholas să îi facă o bună primire moșului. Se pare că băiatul deja le calcă pe urme celebrilor săi părinți, așa că artista s-a gândit ca Nicholas să îl impresioneze pe Moș Crăciun din punct de vedere muzical. ”Lui Moș Crăciun i-a scris că își dorește foarte mult un joc și eu i-am promis că moșul va veni cu siguranță dacă va învăța o piesă la pian și dacă va învăța o poezie despre moș Crăciun. Cu siguranță îl va cuceri și atunci moșul nu va putea să nu îi satisfacă dorința, iar el s-a conformat”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe și-a pus fiul la treabă

Prin urmare, Elena Gheorghe și-a pus fiul la treabă în așteptarea lui Moș Crăciun, iar soțul ei i-a predat lecții de pian lui Nicholas. ”A învățat alături de tati o melodie la pian și bineînțeles o poezie foarte lungă despre Moș Crăciun, unde îl laudă foarte mult. Vrea să se pună bine cu moșu”, ne-a povestit artista. Și vedeta i-a mărturisit moșului dorințele. ”Eu i-am scris moșului să îmi aducă ceea ce consider că ne face bine mie și familiei mele și sunt convinsă că așa va fi și că o să aibă grijă de noi. Și dacă ne dă sănătate, lucrurile se așează și cu siguranță vor fi foarte bune”, a precizat cântăreața.

Gătește în gașcă

Artista va pregăti masa de Crăciun alături de mama și de sora ei. „Mama e clar baza și noi suntem ajutoarele, suntem furnicuțele. Noi de ocupăm de legume, de  tăierea lor pentru salata de boeuf, de ornament, de tot ce ține de partea estetică. Dar mama e clar baza și să-i dea Dumnezeu sănătate și să o țină Dumnezeu tot așa. Cât despre preparate, binînețeles că mai fac și eu un cozonac, o friptură la cuptor așa ca să se simtă și de la mine din casă nu numai de la vecinii mei care gătesc extraordinar. Am niște vecini care cred că în fiecare zi gătesc numai nebunii, miroase într-un fel pe holul blocului în care stau și atunci am zis: măcar înainte de Crăciun să se simtă și de la mine. Dacă nu, trebuie să găsesc un fâs fâs din ăla: miros de friptură, miros de cozonac!”, a precizat artista.

Video: Robert Hanciarec/ Foto: Facebook

Citește și: ELLE Style Awards 2016. Elena Gheorghe a plecat de acasă cu bilet de voie: ”I-am zis că merg să fac câteva poze!”/ VIDEO EXCLUSIV

Citește mai multe despre Moș Crăciun pe Libertatea.

Comentarii