Mergi direct la conținut »
Elena Gheorghe a spus public un detaliu de suflet din viața ei. "Este făcută de soțul meu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Gheorghe a spus public un detaliu de suflet din viața ei. "Este făcută de soțul meu"

Elena Gheorghe a spus public un detaliu de suflet din viața ei. „Este făcută de soțul meu”

Solista Elena Gheorghe a dat publicității o fotografie foarte dragă ei, preferata sa fiindcă a fost făcută de nimeni altul decât partenerul ei de viață.

De Dana Aramă,

Cântăreața de muzică ușoară Elena Gheorghe formează de ani de zile o familie fericită alături de soțul ei, Cornel Ene, dar și de cei doi copii ai lor.

Elena Gheorghe, care de curând a vorbit despre eventualitatea de a avea cel de-al treilea copil, le-a făcut o surpriză fanilor săi de pe internet. Ea a dat publicității fotografia ei preferată.

Este vorba despre o poză pe care i-a făcut-o chiar partenerul ei de viață, Cornel Ene, și în care artista arată ca o prințesă, lucru pe care l-au remarcat și fanii vedetei.

„Această fotografie este preferata mea? Este făcută de soțul meu și nu are nici un fel de filtru☀️” a menționat Elena Gheorghe.


Citește și: REPORTAJ/Cum își dădeau românii “check-in” și “like” acum 100 de ani: “Salutări și gurițe”. “Sunt tot supărată cum mă știți”-VIDEO


 

Close
Închide
  Close