Mergi direct la conținut »
Eminem, apariție surpriză la premiile Oscar: „Scuze că a durat 18 ani să ajung aici”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Eminem, apariție surpriză la premiile Oscar: „Scuze că a durat 18 ani să ajung aici”

Eminem, apariție surpriză la premiile Oscar: „Scuze că a durat 18 ani să ajung aici”

Eminem a fost una dintre surprizele galei premiilor Oscar, pe lângă victoria istorică a filmului „Parasite”. Rapperul a cântat melodia „Lose Yourself”, coloana sonoră a filmului 8Mile, cea care în urmă cu 18 ani i-a adus un premiu Oscar la categoria „cel mai bun cântec original”.

De Elena Petre,

Apariția rapperului a fost o surpriză pentru actorii aflați în sală. La scurt timp după ce compozitorul Lin-Manuel Miranda a trecut în revista importanța muzicii pop pentru cinematografie, Eminem a apărut pe scenă să interpreteze „Lose Yourself”, notează CNN.

Iar dacă apariția sa încă nu era clară, rapperul, al cărui nume real este Marshal Mathers, a explicat totul pe Twitter. A publicat o secvență de la ceremonia din 2003, unde a fost recompensat cu un Oscar, în absență.

„Uite, dacă ai avea o altă șansă, o altă oportunitate”, și-a început el mesajul pe Facebook cu versurile din melodia Lose Yourself. „Mulțumesc Academiei! Scuze că a durat 18 ani să ajung”, a continuat Eminem.

Vezi LISTA COMPLETĂ a câștigătorilor premiilor Oscar.

Close
Închide
  Close