Mergi direct la conținut »
Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Prietenul lui face dezvăluiri neașteptate
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Prietenul lui face dezvăluiri neașteptate

Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Prietenul lui face dezvăluiri neașteptate

După ce a declarat că nu a avut niciun conflict cu Răzvan Ciobanu, Stephan Pelger a măsrturisit că s-a văzut cu designerul chiar în seara de Florii, iar de atunci nu mai știa de el. Acesta a șinut să precizeze că Răzvan nu era un om violent.

„Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat.  Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Rzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv, eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș. Este inadmisibil!” a spus Stephan Pelger la „Star Matinal”.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, a doua zi de Paște. Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Designerul avea 43 de ani.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN SICHUAN și BEIJING, ULTIMUL CAPITOL | Scriitoarea Doina Ruști, despre plimbarea pe strada unuia dintre cei mai importanți poeți chinezi și excursia la Marele Zid

 

 

 
 
Close
Închide