MENIU CAUTĂ

Era sau nu Răzvan Ciobanu un om violent? Prietenul lui face dezvăluiri neașteptate

Distribuie

După ce a declarat că nu a avut niciun conflict cu Răzvan Ciobanu, Stephan Pelger a măsrturisit că s-a văzut cu designerul chiar în seara de Florii, iar de atunci nu mai știa de el. Acesta a șinut să precizeze că Răzvan nu era un om violent.

„Da, este adevărat. În seara de Florii am ieșit la masă, la cină și a fost ultima dată când l-am întâlnit și îmi pare rău că s-a întâmplat acest lucru și mi-ar fi plăcut ca aceste lucruri să nu escaladeze așa cum au escaladat.  Am trecut la câțiva metri pe lângă el, Rzvan a fost un om foarte blând, nu a fost niciodată un om agresiv, eu nu am mai avut contact personal cu el de ceva vreme și nu pot spune dacă era sau nu agresiv. A fost un om al artei și al frumosului, nu un bătăuș. Este inadmisibil!” a spus Stephan Pelger la „Star Matinal”.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier, a doua zi de Paște. Accidentul a avut loc între Săcele și Năvodari. Designerul avea 43 de ani.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN SICHUAN și BEIJING, ULTIMUL CAPITOL | Scriitoarea Doina Ruști, despre plimbarea pe strada unuia dintre cei mai importanți poeți chinezi și excursia la Marele Zid

 

 

Citește mai multe despre Răzvan Ciobanu și Stephan Pelger pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii