MENIU CAUTĂ
15 Oct. 2015 17:01

Este deja soție! Adelina Pestrițu dezvăluie detalii intime din relația ei cu Speak | EXCLUSIV

Distribuie

Sunt împreună doar de un an şi şapte luni, dar par că se ştiu de o viaţă. Vedeta Kanal D şi artistul s-au cunoscut la un eveniment monden, s-au mutat împreună din a doua săptămână de când au devenit un cuplu şi vor să îşi oficializeze relaţia.
”Ne-am gândit la asta, discutăm, ne-am făcut câteva planuri, dar nu ştim data când se va întâmpla, însă este un plan, asta e important. Noi oricum folosim foarte des apelativele «soţia mea», «soţul meu», aşa că un act nu cred că poate schimba foarte mult starea relaţiei noastre. Ne iubim mai mult pe zi ce trece şi cred că asta e tot ce contează”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestriţu.
Bruneta şi-a luat rolul de nevastă în serios şi are grijă ca iubitul ei să aibă parte de mâncare caldă. Adelinei îi ies foarte bine sarmalele, dar şi ciorba cu afumătură, mâncarea preferată a lui Speak. ”De câte ori am timp liber şi vrea să o gătesc, trec la treabă”, a recunoscut ea.

8 le-a purtat noroc

Îndrăgostiţii au un ritual special în fiecare lună, obişnuind să celebreze data care a marcat începutul poveştii lor de dragoste.
”Pe 8 , în fiecare lună, ne sărbătorim. Şampanie, tot felul de mici surprize şi ne spunem «la mulţi ani» pentru că într-o zi de 8 am decis să formăm un cuplu”, a dezvăluit bruneta, miercuri seară, la inaugurarea unui magazin deţinut de un cunoscut brand de haine şi accesorii.
FOTO: Gabriel Pătruț

Citește mai multe despre Adelina Pestrițu pe Libertatea.

Comentarii