De Ana Maria Păsat,

Forfotă mare duminică după-amiaza, în fața casei Ancăi Pandrea. Actrița, alături de o gașcă de prieteni, aștepta vizita unui musafir-surpriză. Nimeni altul decât Miron Cozma.

Fostul lider al minerilor s-a prezentat cu punctualitate la ora la care avea loc întâlnirea cu iubita regretatului Iurie Darie. Nu a zăbovit prea mult în curtea acesteia, pentru că cei doi au plecat, împreună, la un eveniment sportiv, ce a avut loc pe stadionul Giulești – Valentin Stănescu, mai precis aniversarea a 94 de ani de la înființarea clubului Rapid.


VIDEO EXCLUSIV/ Simona Halep și-a răsplătit familia cu vârf și îndesat pentru toate sacrificiile. A umplut două străzi cu vile


”Miron Cozma urma să dea lovitura de începere la un meci și m-a invitat și pe mine. La stadion m-am întâlnit cu foști mari fotbaliști. Atât Miron Cozma, cât și ceilalți mi-au spus că mă admiră pentru dragostea pe care i-o port lui Iura al meu”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Libertatea.

A primit medalie aniversară

În cadrul festivității, Anca Pandrea a avut surpriza să se numere și ea, alături de foste mari legende ale fotbalului rapidist și nu numai, printre medaliați.

”Am primit și eu medalie. Pentru că am fost în echipa de handbal a Rapidului și am făcut și atletism la acest club”, ne-a mai spus aceasta. 

Cozma, huiduit de suporteri

foto: Dumitru ANGELESCU

La un moment dat, Miron Cozma a fost huiduit de un grup de suporteri, aflați în tribune. Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Anca Pandrea i s-a alăturat și a încercat să liniștească spiritele,  doar că actrița a renunțat imediat, văzând că amicul său este ținta fluierăturilor. Ea a urcat în tribune, unde a stat alături de Ilie Balaci, Marcel Pușcaș și Gabriela Szabo.

CITEȘTE ȘI: O teamă inexplicabilă a trimis-o la psihiatru. Anca Pandrea a ieșit pentru prima oară singură din casă!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile