La o scurtă numărătoare, opt vedete autohtone au anunțat în ultimele luni că sunt însărcinate, iar anul nu s-a terminat încă. În plus, se pare că „invazia” va continua și la începutul anului viitor. Printre cele care care au împărtășit cu admiratorii lor că urmează să devină mămici se numără Antonia, Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu, Andreea Bănică, Adda, Alina Pușcaș, Mirela Vaida, Andreea Bălan și, de câteva zile și, Jojo.

gena rusu

„Anul 2016 este guvernat de Foc Yang și de Maimuță și este un an al schimbărilor pentru cei născuți în zi sau în an de Tigru și de Maimuță. Una dintre schimbările majore care pot avea loc în viața unui om este apariția pe lume a unui copil, apoi schimbarea locuinței, a job-ului, a orașului sau chiar a țării. Pe lângă cei vizați în mod direct de Maimuța de Foc de anul acesta, noi toți ar trebui să facem cât mai multe schimbări anul acesta, fiindcă este cel mai bun an pentru a pune în practică tot cee ace plănuim de mult timp. Anul acesta poate fi unul în care se nasc mulți copii, spre deosebire de anii trecuți când au predominat divorțurile. Însă, nu este întâmplător, că Antonia, Andreea Bănică și Andreea Bălan au rămas însărcinate anul acesta”, ne-a declarat Gena Rusu, consultant Feng-Shui.

Andreea-Banica1 Foto: Viva.ro

Era șansa Andreei Bănică să rămână gravidă

Deși susține că nu a programat acest bebeluș, Andreea Bănică avea scris în destin să rămână însărcinată în această perioadă și foarte bine că a profitat de acest lucru. „Andreea Bănică este născută într-o zi guvernată de Lemn Yang și de Tigru și în an de Pământ Yang și de Cal. După cum spuneam, anul acesta cei născuți în zi sau în an de Tigru sau de Maimuță trebuie să facă schimbări, pe de altă parte, anul acesta, dar și în 2017, femeile născute în zi sau în an de Lemn cu valențele Yang sau Yin, au șanse mai mari decât în alți ani să rămână însărcinate și să nască. Așadar, în ceea ce o privește pe Andreea Bănică, 2016 și 2017 sunt cei mai buni ani în care poate să dea naștere”, a mai spus Gena Rusu.

andreea balan gravida

Andreea Bălan, la un pas și de căsătorie

Pentru Andreea Bălan, anul 2016 nu îi aduce doar un bebe, ci îi mărește șansele să îmbrace și rochia de mireasă. Conform astrogramei, cântăreața se apropie tot mai mult de o nuntă. „Andreea Bălan este născută în zi de Pământ Yang și de Șobolan și în an de Lemn Yang și de Șobolan. Femeile născute în zi de Pământ Yang au mari șanse în 2016 și 2017 să dea naștere pentru că între Pământ Yang și Metalul generat de Maimuța de anul acestea se creează o relație de mamă-copil, mai precis, Pământul dă naștere Metalului și este cel mai bun moment pentru ca o femeie născută în zi de Pământ Yang să dea naștere. Relația cu copilul va fi foarte bună, de-a lungul întregii vieți, femeia nu va trece prin depresia post-partum, specifică momentului ce urmează după naștere, iar sarcina decurge fără probleme. În urma analizei diagramei unei femei, se poate identifica cel ami bun moment pentru ca ea să dea naștere, iar Andreea Bălan și-a urmat foarte bine linia destinului și va da naștere în cea mai bună perioadă a vieții ei pentru acest lucru, perioadă în care se și poate căsători”, a mai spus specialistul Feng-Shui.

antonia_alex-velea-reactie-copil.jpg

Antonia este într-o perioadă benefică pe toate planurile

Antonia este în una dintre cele mai bune perioade ale ei, și, asemenea, celorlalte gravide, a făcut pasul exact într-un moment prielnic. „Antonia este născută în zi de Apă Yang și de Tigru și în an de Pământ Yin și de Șarpe, din acest motiv anul 2016 este unul plin de evenimente care o pot obosi mai mult decât de obicei, dar și cu realizări profesionale. Schimbările sunt necesare și în ceea ce o privește pe Antonia, iar ea a dat cursu acestei predispoziții astrale. Dacă nu facem schimbări când suntem în an de penalizare, cum se întâmplă anul acesta cu multe vedete, înseamnă că nu ne învățăm lecția, iar data viitoare când ne întâlnim cu anul de penalizare, lecția va fi atât de mare, încât va trebui să o învățăm. Sfatul meu este să schimbați tot ceea ce simțiți nevoia să schimbați, indiferent de domeniul vieții dumneavoastră: afectiv, profesional, al sănătății, personal, spiritual, etc”, a mai completat Gena Rusu.

bianca dragusanu burtica

 

Toate gravidele sunt născute în an sau zi de Tigru sau Maimuță

Explicația pentru invazia de gravide mondene este că toate sunt născut în an sau zi de Tigru sau Maimuță sau au elemente care favorizează sarcina anul acesta. „Printre celelelalte vedete care au rămas însărcinate sau care au născut anul acesta, se numără Bianca Drăgușanu, născută în zi de Pământ Yang și de Șobolan, Alina Pușcaș, născută în zi de Lemn Yang și de Cal, Adela Popescu, născută în zi de Lemn Yin și de Cocoș și în an de Foc Yang și de Tigru. După cum observați, toate au în ziua în care s-au născut elemente care favorizează sarcina și nașterea anul acesta”, a mai spus consultantul Gena Rusu.

4 din 12 femei sunt predispuse la sarcină

roxana lusneac astrolog

De alfel, Roxana Lușneac, specialist în astrologia vedică, confirmă același lucru. „Anul 2016 este într-adevăr unul special. După cum am mai spus, în 20 februarie, când după 32 de ani, Marte a mers în retrograd în Scorpion. Aceste schimbări mai țin până pe 18 septembrie, așa că este important să fim pregătiți. Planeta de foc Marte, trece în această perioadă prin periculosul și misteriosul semn al Scorpionului. Cu 2 dintre cele mai periculoase planete din sistemul nostrum solar în război, nu ne rămâne decât să rămânem uniți și să așteptăm schimbări majori în viața noastră. Atunci când vorbim la nivel mai mic, în funcție de astrograma personală, fiecare femeie care s-a gândit într-un anume fel la a avea/ mai avea un copil și a concis cu harta sa, și-a retras imediat această energie. Marte în această poziție este la cote maxime de fertilitate, iar ambele planete guvernează în total 4 semne zodiacale. Mai pe scurt, 4 din 12 femei au șansa mare să rămână gravide, cam așa ar suna contextul”, ne-a povestit Roxana Lușneac, specialist în astrologia vedică.

 

 

 

Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
PARTENERI - GSP.RO
Giani Kiriță, despre interlopi, jocuri de noroc și aventuri sexuale: „Andreea Tonciu a zis că am fost cel mai slab la pat. Dacă vorbesc cred că se crapă ecranul!”
Imagini DRAMATICE cu bărbatul din Pitești trântit violent de polițiști. Poliția a mințit în ultimul hal
Playtech.ro
Imagini DRAMATICE cu bărbatul din Pitești trântit violent de polițiști. Poliția a mințit în ultimul hal
Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil
Observatornews.ro
Situaţie incredibilă: O femeie din Anglia a rămas din nou însărcinată, în timp ce aştepta deja un copil
Horoscop 17 aprilie 2021. Peștii beneficiează de o formă de protecție care nu se manifestă cum vor ei
HOROSCOP
Horoscop 17 aprilie 2021. Peștii beneficiează de o formă de protecție care nu se manifestă cum vor ei
Directorul Pfizer a făcut un anunț așteptat de toată lumea
Știrileprotv.ro
Directorul Pfizer a făcut un anunț așteptat de toată lumea
Răsturnare de situaţie! Sergiu a rupt tăcerea. Ce i-a spus Moroşanu şi cum a rămas fără banii din donaţii
Telekomsport
Răsturnare de situaţie! Sergiu a rupt tăcerea. Ce i-a spus Moroşanu şi cum a rămas fără banii din donaţii
Află cât de profitabile sunt economiile tale (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Află cât de profitabile sunt economiile tale (PUBLICITATE)