De Florian Gheorghe,

Aflat într-o continuă transformare pe plan artistic, Keo a decis recent să renunţe la o parte din instrumentiştii alături de care a cântat în ultimii ani.
Disponibilizaţii nu au apucat să simtă gustul şomajului, că au fost reangajaţi aproape instantaneu. În mod evident aflată la curent cu activitatea fostului său iubit şi cu schimbările din viaţa lui, cel puţin pe plan artistic, Andreea le-a făcut o ofertă de nerefuzat: să presteze alături de ea.
Fără vreo temere că gestul ei ar putea fi legat de presupusa ei obsesie pentru Keo, artista şi-a prezentat mândră, la ceremonia Media Music Awards care a avut loc săptămâna trecută la Sibiu, noua trupă de acompaniament, ca să nu mai existe vreun dubiu că show-urile ei nu sunt “100% naturale”.
Aşa cum spuneam, aceiaşi instrumentişti care au făcut parte din trupa lui Keo în ultimii trei ani şi care au fost recent disponibilizaţi de solist.

Defilează cu ei la televizor

Andreea nu a stat pe gânduri şi i-a angajat repejor pe cei care i-au fost alături lui Keo încă din perioada când ea şi solistul se vindeau presei drept un cuplu şi de care Andreea nu a beneficiat niciodată, căci, în acele vremuri, carierele celor doi iubiţi erau complet separate.
Şi, de parcă ar vrea să-i facă în ciudă cumva lui Keo, atât de încântată de noua ei imagine, în fruntea band-ului “reşapat”, Andreea a început un turneu prin platourile emisiunilor TV, sub pretextul promovării noii ei piese, “Uită- mă”, un mesaj extreme de sugestiv.
Însă, deşi pare un îndemn pentru fostul, despre care s-a tot spus că ar vrea-o înapoi, ea însăşi e cea care demonstrează că are probleme cu… uitatul.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi