MENIU CAUTĂ
26 Mai. 2012 10:36

EXCLUSIV | Ce-au făcut Elena şi băieţii de la Mandinga în noaptea de dinaintea finalei. „Doar Dumnezeu poate să…”

Distribuie

În timp ce cântăreţii de la Mandinga sunt încercaţi de emoţii, Costi Ioniţă, compozitorul piesei „Zaleilah”, se declară relaxat şi încrezător în şansele României.
„Nu am emoții, pentru că am încredere în ei. Ce se poate întâmplă mai rău decât a prima semifinală, atunci când Elena e cântat fără a auzi un strop de muzică? Oricum, s-a descurcat foarte bine. Nici dacă s-ar fi pregătit pentru un asemenea moment nu cred că s-ar fi descurcat așa de bine. Sunt profesioniști. Au repetat atât de mult şi sunt foarte pregătiți”, a declarat Costi pentru Libertatea.ro.
În ceea ce priveşte starea de spirit a Elenei, solista trupei Mandinga, Costi a spus:
„Elena este foarte ok. Este pozitivă şi pregatită. Are emoţii, dar nu o copleşesc. Sunt emoţii normale, pentru un concurs atât de important. Chiar daca a avut incidentul cu casca, ea este pregatită să facă show”.

„Dumnezeu poate face minuni”

Costi Ioniţă, care a fost nedespărţit de trupa Mandinga pe parcursul zilelor petrecute în capitala Azerbaidjanului, i-a sfătuit pe membrii formaţiei să aibă încredere în Divinitate.

„Singurul sfat pe care l-am dat celor de la Mandinga este să creadă în Dumnezeu. Doar EL poate face minuni. Fără credinţă în Dumnezeu, minunile nu există”, ne-a spus Costi, care a avut şi un mesaj pentru cei care vor viziona concursul Eurovision în aceasta seară.
„România e FORZZAAAAA!!!”, spune artistul.
Costi Ioniţă

Citește mai multe despre EuroVision pe Libertatea.

Comentarii