Actrița a ales să își consume timpul liber în familie, alături de cele 2 fetițe și să își îndeplinească un vis mai vechi. Andreea Perju și-a investit economiile într-un local cu specific italienesc și afirmă că deja culege roadele muncii depuse.
“Îmi este dor să apar într-un proiect și oricum am în plan să apar în mai multe proiecte. Am ales ca în ultimii 2 ani să nu mai apar decât foarte rar, pentru că mi-am dorit ca restaurantul meu să devină o afacere profitabilă. Nu gătesc cot la cot cu angajații, pentru că am bucătari foarte buni, dar îmi petrec destul de mult timp acolo, adică prima parte a zilei, după care seara merg la evenimente, la tot felul de prezentări unde sunt invitată, plus teatru și castinguri. Nu pot să vorbesc despre proiectele în care o să apar, până când nu sunt premierele, pentru că este o superstiție a mea. Mi se pare important ca ele mai întâi să se concretizeze, după care să pot să vorbesc cu mare drag despre ele”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Perju.
A pornit afacerea cu 70.000 de euro
Decizia de a deschide un local într-o zonă bună a Capitalei a fost una firească, având în vedere că este pasionată de mâncare bună. “ Mi-am dorit ca în acest restaurant să pun ceea ce nu am găsit eu în alte restaurante, client fiind. Cred că așa cum pot fi o actriță foarte bună, pot fi și un manager foarte bun. Investiția s-a ridicat la o sumă considerabilă și cred că a fost în regulă să investesc într-o altă pasiune. Începutul m-a dus undeva la vreo 70.000 de euro, după care a fost în continuare investiție, pentru că un restaurant nu are cum să meargă din primul moment, are nevoie de timp și ca toți clienții să prindă încredere în tine și în ce faci acolo, dar acum este un restaurant care susține cheltuielile și care este un business profitabil. Nu a fost construit de la zero, este un spațiu închiriat, pe care l-am amenajat așa cum ne-am dorit noi, după sufletul nostru”, ne-a spus ea.
Deși este îmbiată cu tot felul de delicatese, blonda își păstrează în continuare silueta de viespe. Face sport, merge la masaj, dar are grijă și la alimentație. “Încerc să mănânc echilibrat, nu-mi refuz niciodată nicio poftă, adică mănânc și fast food și tot ce îmi doresc. Nu am ținut niciodată în viața mea o cură de slăbire și probabil că asta mi-a ajutat organismul să se adapteze și să pot să rămân așa, fără să existe o luptă cu kilogramele”, a precizat actrița. Andreea Perju are de ani buni o greutate constantă, respectiv 49 de kg. Marți seara, ea a înmânat un premiu la finala concursului Cel mai bun hairstylist din România, proiect inițiat de Cristi Pascu. Rareș Chira a fost desemnat câștigătorul ediției din acest an, creația lui fiind aplaudată de public și susținută prin comentarii de cei care urmăreau transmisia live pe Facebook.
Citeste si: