Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a dus ”șefa” și la mormântul Ilenei Ciuculete. Nu face un pas fără ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a dus ”șefa” și la mormântul Ilenei Ciuculete. Nu face un pas fără ea

EXCLUSIV/ Cornel Galeș și-a dus ”șefa” și la mormântul Ilenei Ciuculete. Nu face un pas fără ea

La nouă luni de la moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia și-a refăcut complet viața. Cornel Galeș și-a dus ”șefa” peste tot, inclusiv la locul de veci al regretatei artiste care i-a fost soție timp de 25 de ani.

De Petre Dobrescu,

A vărsat lacrimi amare în primele săptămâni de la moartea artistei Ilenei. Nu trecea zi, iar Cornel Galeș mergea la mormântul soției cu un buchet de flori. Timpul a trecut, însă, iar bărbatul și-a schimbat ”obiceiurile”.

Mesajul lui Cornel Galeș după ce a fost surprins din nou alături de blonda Vivi.

Locul drumurilor la cimitir au fost luate de ieșirile peste hotare sau plimbările prin țară. Galeș ar avea o justificare: face acest lucru în interes de serviciu.

În prezent, bărbatul are o altă ocupație care nu are nicio legătură cu muzica și nici cu aviația. Cornel Galeș s-a reprofilat și s-a angajat la o agenție de turism, unde ocupă chiar și o funcție de conducere. Acolo lucrează însă și ”șefa” lui, nimeni alta decât femeia care i-a luat locul Ilenei Ciuculete, dacă nu în inima, cel puțin la brațul acestuia. Galeș și blonda Vivi sunt nedespărțiți. Așa cum proceda și cu Ileana Ciuculete, pe care o însoțea peste tot, la fel face și acum. Bărbatul merge peste tot cu Vivi. De pildă, cei doi au făcut dese drumuri prin țară, dar și peste hotare. Recent, aceștia s-au întors din Thailanda. Mai mult, Galeș a dus-o pe blonda Vivi chiar și la mormântul Ilenei Ciuculete! Unde nu au zăbovit însă prea mult.

”Șefa” îi ocupă tot timpul

Jobul său actual pare să nu-i mai permită să aibă timp nici pentru a-i face Ilenei Ciuculete slujbele de pomenire. La pomana de nouă luni, Galeș a renunțat la a organiza ceva, ci s-a mulțumit doar să împartă șase pachete. Mult mai simplu, și mai puțin costisitor!

Close
Închide
  Close