MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV | Eagle Eye Cherry, invitatul special de la “Vocea României”, nu a fost impresionat de prezentatoare: “Nicoleta Luciu nu e genul meu”

Distribuie

Libertatea: Cum te simți în România?
Eagle Eye Cherry: E prima dată când vine aici dar pot spune că îmi place. Oamenii sunt drăguți și țara pare într-o continuă dezvoltare.

Ce ți-a plăcut până acum și ce te-a dezamăgit la țara noastră?

Sunt uimit de numărul mare de femei frumoase. Și gândește-te, trăiesc la Stockholm, unul dintre orașele cu cele mai frumoase femei din lume. Nu mi-a plăcut vremea de la voi, în special ceața. E mult mai densă ca în Suedia și din cauza asta nu am putut să văd Casa Poporului.

Apropo de femei frumoase, ai fost invitat la ”Vocea României”, acolo unde co-prezentatoare este Nicoleta Luciu, considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei din România…
(mirat) Mmmm… da? Ce să zic, nu prea e genul meu.

Cunoști vreun român faimos?
Da. Inna și… Hagi. Îmi place mult să mă uit la fotbal.

Anul trecut, râvnitul trofeu Eurovision a ajuns în Suedia, la Loreen. Te-ai gândit să participi și tu?
Da, poate că într-o zi voi concura, dar acum nu e momentul.

Astăzi ești în România, mâine în Brazilia și peste trei zile în altă țară. Nu te-ai săturat să stai mereu pe drumuri?
Nu, fac ceea ce îmi place și asta e foarte important. E drept că mai am și zile proaste când mi se face dor de fetița mea de doi ani care este acasă în Suedia, dar merită să muncesc pentru ea. Cele mai grele zile le am când nu cânt, dar asta se întâmplă foarte rar.

Spune-mi despre experiența de la ”Vocea României”…
Am văzut mulți concurenți talentați acolo și a fost pentru prima data în viața mea când am cântat în fața unui juriu. Am avut emoții, dar  eu zic că m-am descurcat.

Ești foarte cunoscut pentru melodia ”Save tonight”. Ai rupt toate topurile la sfârșitul anilor ’90 cu ea…
Așa e,  a fost momentul meu de glorie. Mă bucură că nu a fost o piesă trecătoare, un hit de o vară și că se aude și astăzi pe posturile de radio din întreaga lume.

Crezi în destin?
Cred că trebuie să fii mereu acolo și să prinzi trenul care trebuie. Dacă l-ai ratat e posibil ca și următorul să te ducă unde vrei însă puțini au o a doua șansă. Eu m-am apucat de muzică și nu cred că am dat greș. Am început cu actoria dar mi-am dat seama că nu este pentru mine. Sunt fericit să fac muzică.
 

Uite hitul care l-a făcut cunoscut pe Eagle Eye Cherry!

Comentarii