Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Manevre periculoase... în parcare! Horia Brenciu i-a lovit mașina lui Carla's Dreams
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Manevre periculoase... în parcare! Horia Brenciu i-a lovit mașina lui Carla's Dreams

EXCLUSIV/ Manevre periculoase… în parcare! Horia Brenciu i-a lovit mașina lui Carla’s Dreams

Filmările pentru noul sezon X Factor au început cu incidente pentru doi dintre jurații emisiunii. Vorbim despre Horia Brenciu și Carla's Dreams, care s-au ales cu mașinile ușor șifonate, chiar în prima zi a filmărilor.  

Mai exact, Horia Brenciu i-a tamponat mașina lui Carla’s Dreams, chiar în parcarea studioului unde au loc filmările pentru noul sezon X Factor.

Potrivit surselor noastre, pagubele nu sunt majore, însă ambele mașini au nevoie de mici reparații. Horia Brenciu este acum „la mâna” lui Carla’s Dreams, pentru a soluționa problema prin procedură de constatare amiabilă. Însă asta nu ar trebuie să fie nicio problemă pentru cei doi colegi de la masa juraților.

Mai mult, „accidentul” a stârnit amuzamentul unul alt jurat X Factor, Ștefan Bănică jr., care le-a cerut celor doi să își parcheze mașinile grupat, ca până la terminarea audițiilor să le poată lovi pe toate, mai spun sursele noastre.

Recent, Horia Brenciu a fost filmat de un cititor Libertatea făcând slalom cu mașina printre pietoni, într-un parc din București

Filmările pentru noul sezon X Factor au început pe 10 iulie. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carlas Dreams s-au reîntâlnit pentru o misiune comună: aceea de a descoperi factorul X într-un nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Noul sezon aduce și un nou prezentator, în persoana lui Mihai Bendeac, cel care le-a luat locul lui Răzvan Simion și Dani Oțil.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/Deși îi merge strună în afaceri, Garcea a dat Lamborghini-ul pe o Dacia 1100 și Harley Davidson-ul pe un scuter

Close
Închide
  Close