MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 23:30

EXCLUSIV/ Irinel face tot ce poate să-i aline Irinei dorul de mamă, în așteptarea unei invitații care nu mai vine. Exclusă din planurile Monicăi

Distribuie

Monica Gabor a evitat să-și cheme copila în vacanță peste Ocean, probabil din cauza programului extrem de încărcat. În așteptarea unei propuneri din partea fostei lui soții, Irinel o distrează pe Irina în locurile preferate de copilă.

Monica Gabor a petrecut aproximativ o lună și jumătate cu Irina, cu ocazia ultimei sale vizite în România.

Dovada că Monicăi Gabor îi este foarte dor de fetița ei. Ce imagine a publicat

Cele două au fost de nedespărțit, au fost împreună în Dubai, dar și în Bacău, în orașul natal al Monicăi. Și ambele au vărsat lacrimi, la despărțire.

Ce veste a dat Monica Gabor despre fiica ei. |Prea amuzant!!!

De atunci însă, deși Irinel Columbeanu și-a dat acordul pentru o nouă vacanță în America a fiicei sale, fosta sa soție nu le-a lansat încă o propunere concretă de a traversa iar Oceanul. Pentru ca fiica sa să nu simtă atât de tare lipsa mamei, Irinel îi face toate poftele și o distrează în vacanțele pe care aceasta și le dorește.


Cristi Borcea iese din pușcărie! Valentina Pelinel plănuiește deja prima vacanță de familie!


Pe Litoral da, la Ocean ba

Recent, cei doi au fost pe Litoral, într-una dintre locațiile preferate ale Irinei. Între timp, în America, la locuința sa din Malibu, Moni o găzduiește pe surioara sa Ramona.

Irinel Columbeanu împlinește 60 de ani. Cel mai frumos schim de replici între omul de afaceri și fiica sa

Irina și Irinel au fost împreună pentru prima oară, în America, la invitația Monicăi, în vacanța de iarnă. Cei doi s-au simțit atât de bine, încât și-au prelungit șederea cu două săptămâni. O perioadă în care afaceristul de la Izvorani a avut ocazia să-l cunoască, ce-i drept doar pentru o jumătate de oră, și pe Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi și să se convingă astfel de bunele intenții ale acestuia.

Filmează și la 5 dimineața!

Intervievată într-o emisiune TV, fata Monicăi a dezvăluit că a încercat să vadă dacă poate cânta, motiv pentru care a luat lecții de canto, dar s-a lăsat pentru că nu i-a plăcut ce a ieșit. Irina a mai spus că marea sa pasiune o reprezintă acum vlogging-ul. Are peste 50 de filmări, filmează doar când simte ea, iar o dată s-a trezit chiar și la 5 dimineață pentru aceasta. Copila a mărturisit și că s-a lăsat momentan de pictat, deși și-a expus operele într-o galerie de artă, dar o să se reapuce în viitorul apropiat.


EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Unii dintre polițiștii-martori și-au schimbat mărturiile!


 

Comentarii