Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Daniel Iordăchioaie, la un pas să rămână în anonimat. Ziua pe care n-o va uita niciodată!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/Daniel Iordăchioaie, la un pas să rămână în anonimat. Ziua pe care n-o va uita niciodată!

Este unul dintre cei mai vechi artiști din România, care a încercat mereu să se adapteze stilurilor muzicale actuale, însă a avut mult de muncă pentru a ajunge cine este astăzi. Daniel Iordăchioaie a avut un debut muzical cu probleme, pe care le-a rezolvat însă cu foarte mare noroc.

De Denisa Macovei,

VIDEO EXCLUSIV | Daniel Iordăchioaie, rocker în ținute de hip-hoper. Una cântă, alta arată

Deși a început pregătirea muzicală de pe vremea când era un copil, Daniel Iordăchioaie a devenit cunoscut abia după ce a apărut pe scena Festivalului de la Mamaia. Din păcate, artistul era la un singur pas să-și rateze debutul. „Ziua în care am concurat pentru preselecția Festivalului „Mamaia”, în 1987, s-a încheiat apoteotic. Nu eram înscris, pe vremea aceea trebuia să faci cerere, să ai repertoriu aprobat, ect. Am reușit, însă. E o poveste frumoasă, dar lungă”, ne-a declarat Daniel Iordăchioaie, care a mărturisit că a depășit momentul dificil prin ambiție și încrederea în propriile forte. „Știam că am talent”, a mai spus amuzat artistul.

Daniel Iordăchioaie a avut un debut muzical la Festivalul de la Mamaia

De atunci Iordăchioaie a învățat să fie mai organizat, transformând asta într-o calitate. Calitate care i-a adus și un loc în sezonul al treilea de la Ferma Vedetelor, căci după cum singur declară, nu se laudă cu alte talente. „Ce talente mai am? Pentru Ferma vedetelor? Nu știu dacă mă recomandă ceva, însă sunt plin de surprize. Nu știu cum o să fac față provocărilor, dar cred că mă voi descurca cu animalele, în special cu găinile pentru că sunt mai ascultătoare”, a mai spus Daniel, care a completat că nu-i va fi greu să se acomodeze cu mediul și munca de la țară, mai ales că se consideră o persoană extrem de matinală. „La 6:00 mă trezesc. O duc la școală pe cea mică, apoi merg la cursurile mele. O iau de la școală pe fetiță, luăm masa, plec iar la cursuri. Seara mă întorc de la liceu cu cel mare, mă duc la alte întâlniri, iar noaptea pe la 24:00-1:00 mă pun la somn. Asta se întâmplă în zilele în care nu am deplasări și concerte”.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Cătălin Măruță împlinește 40 de ani. Ce spune despre criza vârstei mijlocii

Close
Închide
  Close