MENIU CAUTĂ
09 Mai. 2018 14:00

EXCLUSIV/De dragul copiilor, Bodo a cumpărat o casă la țară. Vrea să-i facă să uite de tabletă și de televizor

Distribuie

Speriat că gadgeturile electronice vor afecta educația copiilor și supărat că liniștea din Pipera a început să fie tulburată de aglomerație și zeci de construcții, Bogdan ”Bodo” Marin și-a luat casă la țară.

Una într-un sat argeșean de deal, autentic românească, o casă cu prispă și curte atât de mare cât să-i facă pe cei doi copii ai săi să uite de tabletă și televizor.  Nu este vorba de o proprietate colosală ori excentrică ci de o casă simplă, o curte cu livadă, la o oră și jumătate distanță de București. Solistul trupei Proconsul și soția sa, Loredana, sunt încântați de fiecare zi liberă pe care o petrec, mai ales în weekenduri, la noua lor oază de relaxare, unde cei doi copii ai lor aleargă în voie. Un spațiu unde fericirea este mai aproape decât cea de la oraș.

De dragul copiilor, Bodo s-a făcut țăran! Solistul a cumpărat o casă cu ogradă într-un sat autentic

”E un loc frumos, verde, ce le poate salva copilaria copiilor. Fiecare zi petrecută acolo mă încarcă, mă face să mă simt fericit în familie”, ne-a declarat plin de încântare artistul care evadează la țară săptămânal, în funcție de programul său concertistic, ori munca la restaurantul unde este asociat.

Bogdan ”Bodo” Marin (50 de ani) a fost invidiat întotdeauna în branșa artistică pentru ușurința cu care se dezbracă de imaginea sa de vedetă pentru a gusta viața cât mai aproape de simplitatea sa naturală.

Reședința de vară a artistului este o generoasă rulotă parcată aproape de malul mării, într-un complex din nordul stațiunii Mamaia, practic în inima unei comunități de prieteni. De multe ori, pescarii au surpriza plăcută să-l întâlnească pe bălțile țării, unde solistul își caută inspirația cu undița în mână. Ba, artistul a gătit de plăcere în majoritatea cherhanalelor de pe litoral.

EXCLUSIV/ Dan Ciotoi, solistul ”Epocii de Aur”, din nou pe scenă, după operația suferită. ”Sunt 100% refăcut și cu moralul bun”

Citește mai multe despre casa pe Libertatea.

Comentarii