De Florian Gheorghe,

Nu este o soluție disperată la care recurge din lipsa banilor, ci locul unde a ales să-și verse șifonierul este unul care îl inspiră în munca sa, mai ales prin contactul cu oamenii simplii. Artistul originar din Turda, cândva invidiat pentru proprietățile sale, se pare că a urmat exemplul lui Sting, unul din artiștii care au obținut din munca sa venituri fabuloase (circa 180 milioane dolari) și care își vinde produsele făcute la ferma sa din Florența, Italia (ulei de măsline, legume, miere și salam).

 

 Adrian Sărmășan își vinde hainele în piața de vechituri

Sărmășan, unul dintre cei mai nonconformiști artiști de pe scena muzicală autohtonă, este cunoscut în brașă și datorită unui stil vestimentar aparte (ciocatele fiindu-i nelipsite), de asemenea datorită grijii pentru hainele sale. Se pare că Adrian Sărmășan n-ar fi suportat să-și vadă cămășile și încălțările aruncare la gunoi, chiar dacă nu-i mai le mai poartă.

În vârstă de 55 de ani,  solistul al cărui debut muzical se leagă de vremurile ”Cenaclului Flacăra” a câștigat anul trecut, la Premiile muzicale ale Radioului Public premiul ”Omul cu chitara”


Citește și: EXCLUSIV/Sergiu Nicolaescu se lăuda că e tare la box, dar era praf! Fostul cascador Vasile Popa l-a dat de gol


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare