MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2018 21:24

Fanii „Star Wars” vor ca Meryl Streep să o joace pe prințesa Leia în noul film

Distribuie

Fanii "Star Wars" vor ca Meryl Streep să o joace pe prințesa Leia în noul film. În acest sens a fost deschisă o periție care a adunat deja peste 8.000 de semnături, scrie BBC News.

Rolul surorii lui Luke Skywalker a fost jucat până acum de actrița Carrie Fisher, dar ea a murit în decembrie 2016, iar realizatorii francizei trebuie să-i găsească o înlocuitoare. Fanii filmului cred că tripla câștigătoare a premiilor Oscar, Meryl Streep ar fi o candidată ideală și au făcut o petiție în acest sens.

„Cu trei Oscaruri câştigate şi 20 de nominalizări (probabil 21, până anul viitor) la activ, realizările sale cinematografice sunt de mult timp recunoscute. Ca prietenă apropiată a lui Carrie Fisher, Meryl Streep ar putea simţi o mare presiune să o interpreteze pe Leia. Totuşi, credem cu convingere că ea este cea mai bună şansă de a duce mai departe moştenirea cinematografică a lui Carrie Fisher în episodul IX', se arată în petiție.

În petiție se amintește faptul că Streep a jucat în filmul „Postcards from the Edge” scris după o carte a lui Carrie Fisher, iar personajul ei ar fi inspirat chiar din viața autoarei. 'Aceasta înseamnă că Meryl Streep a interpretat-o pe Carrie Fisher. În afară de faptul că a fost nominalizată la premiile Oscar pentru cea mai bună actriţă cu acest rol, Streep a devenit şi o bună prietenă a lui Fisher după acest film”, mai scriu fanii.

Cu toate că peste 8.500 de persoane au semnat petiuția, sunt mulți fani Star Wars, care refuză ideea spunând că rolul prințesei Leia nu trebuie continuat după decesul lui Fisher.

Prinţesa Leia se va afla în centrul acţiunii celui de-al nouălea episod al francizei, a cărui lansare este prevăzută pentru decembrie 2019.


Citește și: Șase soldați americani de la Deveselu, amendați după ce au refuzat să achite nota de plată într-un club din Craiova


Comentarii