Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Femeile lui Iovan se mobilizează pentru parastas

Femeile lui Iovan se mobilizează pentru parastas

De Petre Dobrescu,

Cele trei femei au lăsat deoparte, pentru prima dată, ranchiuna şi gelozia şi s-au mobilizat exemplar în organizarea ritualurilor creştineşti, dar şi pentru rezolvarea problemelor avocăţeşti. Lor li s-a alăturat Irina (30 de ani), fiica lui Adrian Iovan şi a primei sale soţii, Valeria. Romaniţa s-a oferit să se ocupe de ornamente, dar şi de o parte din masa de parastas. De altfel, ea a avut grijă ca mormântul aviatorului să fie zilnic tămâiat şi să aibă lumânări aprinse, fiind văzută adesea de gropari, în Cimitirul Bellu Catolic, chiar dacă zăpada era cât gardul. Dar şi Mihaela Steriu, ultima iubită a pilotului, de meserie medic ginecolog, a sărit să dea o mână de ajutor. Ea se ocupă însă de vila din Otopeni, în care a locuit alături de Adrian şi care urmează să fie împărţită între moştenitori. A vizitat- o de câteva ori şi a făcut curăţenie bec, pentru a o scoate la vânzare.
Vor discuta şi despre moştenire
Cât o priveşte pe Valeria Grigore, prima soţie a lui Iovan, ea are grijă de apartamentul din centrul Capitalei, pe care Adrian se străduia să-l vândă în urmă cu două luni, înainte de a pleca în lumea celor drepţi. Aceasta a primit cheile imobilului de la fiica sa, care a rugat-o să treacă cât mai des pe acolo, ca să verifice dacă apare vreo problemă. Irina locuieşte în Franţa, dar urmează să revină în ţară la sfârşitul săptămânii viitoare, aşa încât cele patru femei se vor reîntâlni la parastas, dar şi la notar pentru a rezolva formalităţile legate de moştenirea lăsată de pilot.

Copilotul: «Mi-a fost frică să nu explodăm!»

Copilotul Răzvan Petrescu (23 de ani), unul dintre supravieţuitorii accidentului din Munţii Apuseni, a susţinut ieri o conferinţă de presă, înainte să fie externat din Spitalul Judeţean Cluj. Tânărul a rememorat câteva secvenţe de după prăbuşirea aeronavei, arătând că, după o scurtă perioadă în care şi-a pierdut conştienţa, s-a târât cât mai departe de epavă, de teamă ca avionul să nu explodeze. Răzvan a refuzat să vorbească despre circumstanţele în care s-a produs accidentul, motivând că ancheta este în curs şi nu are voie să divulge detalii. Pentru el urmează o perioadă grea, în care va învăţa practic să meargă din nou, ţinând cont că a avut ambele picioare zdrobite. (Mihai Bacalu)

Close
Închide
  Close