MENIU CAUTĂ
22 Iul. 2018 14:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Femeile trecute de 40 de ani, cele mai fidele cliente ale clinicilor estetice. Locul 1 în top, mărirea sau remodelarea sânilor

Distribuie

Și în 2018 implanturile la sân sunt din ce în ce mai cerute, însă culmea este că nu tinerele sunt cele care fac coadă la cabinetul medicului estetician, ci femeile trecute de 30 de ani. Medicul Florin Juravle  ne-a declarat că sunt chiar și femei de chiar 50+ care cer o astfel de intervenție.

Implanturile la sân sunt din ce în ce mai des cerute

Doctorul Florin Juravle, unul dintre medicii esteticieni cu 'cotă bună' din România, a acceptat să ne vorbească deschis despre operațiile estetice, despre cine îi calcă pragul cabinetului și cu ce dorință de înfrumusețare vin la el.

În continuare în topul celor mai cerute operații estetice se numără mărirea bustului, însă, în 2018, nu tinerele sunt cele care vor implant cu silicon, ci femeile trecute de 40 de ani. În 2018, la fel ca în 2017, la fel ca în toți anii 2000, tot operațiile la sâni sunt cele mai cerute: mărire de sâni, ridicare, modelarea sânilor. Mai sunt cereri și pentru lipoaspirații, apoi operațiile faciale. Cam asta este oridinea intervențiilor, dar în mod special intervențiile în zona bustului', ne-a declarat doctorul Florin Juravle, care a completat că, spre deosebire de anii anteriori, s-a modificat vârsta pacientelor care vin să-mi mărească bustul.

Implanturile la sân sunt din ce în ce mai des cerute

Ceea ce se modifică este media de vârstă a pacientelor pentru că nu sunt paciente de 18-20 de ani care vor să-și mărească bustul, ci sunt paciente care au 30+, 40 + sau chiar 50 + care au nevoie de schimbarea implantelor sau de o ridicare de sân, de o remodelare a sânilor. Nu sunt operațiile clasice de mărire. Sunt femei care și-au pus implant acum 20-25 de ani în România și acum au nevoie de schimbare sau de remodelare. Cel puțin la mine, media de vârstă a pacientelor este de 30+', a mai spus medicul estetician.

Implanturile la sân sunt din ce în ce mai des cerute

Implanturile la sân sunt din ce în ce mai des cerute și în 2018

La cum se prezintă lucrurile, chiar și femeile de 60+ ar solicita o astfel de intervenție, însă le este teamă de anestezia generală.

Medicul estetician le sfătuiește pe cele care sunt trecute de prima tinerețe să-și facă analizele complete pentru a vedea dacă organismul lor suportă o anestezie generală, și să nu se lase păcălite de acei medici care spun că le pot opera doar cu o anestezie locală. La sâni nu se poate face intervenție, zic de siguranță pentru pacient cât și pentru medic, decât cu anestezie generală. Sânul este o zonă destul de sensibilă. Există poate o anestezie mai ușoară, dar în niciun caz anestezia locală nu este o variantă pentru acest gen de intervenție', a mai spus Florin Juravle.

VIDEO: Cosmin Nistor


Citește și: VIDEO / Andreea Bălan nu suportă să stea la plajă. „E plictisitor să mă așez pe șezlong și să nu fac nimic'


Citește mai multe despre florin juravle și Operatii estetice pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii