De Iulian Budușan,

Filmările, cu megastarul Tom Cruise în prim-plan, trebuiau înceapă pe 20 februarie, la Veneția. Oprirea filmărilor este o decizie drastică și care costă mult studiourile Paramount, care petrec ani întregi pentru pregătirea efectivă a unui astfel de blockbuster.

De asemenea, compania a anulat și data lansării ultimei producții de succes „Sonic the Hedgehog” în China, de temerile de virusului care se răspândește rapid pe tot globul.

Stiri Coronavirus - ultimele stiri despre epidemia de coronavirus

Teatrele și cinematografele din Asia se confruntă cu pierderi de milioane de dolari, în timp ce cineaștii rămân departe din cauza zonelor cu carantină sau a îngrijorărilor legate de contractarea bolii.

Franciza „Mission: Impossible” este una dintre cele mai de succes pe care a avut-o Paramount în ultima perioadă și cam singura care genera venituri sigure și consistente.

„În timpul acestei epidemii vrem să fim atenți la problemele echipei de filmare și le permitem să se întoarcă acasă până la începerea producției”, au spus cei de la Paramount. „Vom continua să monitorizăm această situație și vom lucra alături de funcționarii din domeniul sănătății și ai guvernului pe măsură ce evoluează”, se mai arată în comunicatul companiei.

Paramount a mai spus că niciun actor sau membru al echipei de filmare de la „Mission: Impossible 7” nu a fost infectat și nici nu este suspectat de coronavirus.

Citeşte şi:

Prima țară care pare să fi scăpat de coronavirus. Toţi cetăţenii s-au vindecat

SUA se implică în lupta împotriva coronavirusului. Trump a cerut Congresului 2,5 miliarde de dolari

”Business” periculos în Italia. Cum sunt învățați românii să evite carantina la întoarcerea acasă

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative