Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Zamfirescu, declaraţie şocantă la căpătâiul lui Geo Costiniu!

Florin Zamfirescu, declaraţie şocantă la căpătâiul lui Geo Costiniu!

De Mihaela Barbu,

Elvira Deatcu, Gelu Niţu, Virginia Rogin, Rodica Mandache, Florin Zamfirescu, Adriana Trandafir şi Carmen Tănase, alături de buna ei prietenă, celebrul medic oftalmolog Monica Pop – iată numai câteva dintre vedetele care şi-au luat rămas-bun de la Geo Costiniu înainte ca acesta să plece pe ultimul drum.
Florin Zamfirescu, alături de care Geo Costiniu şi-a jucat ultimul rol, anul trecut, a făcut o declaraţie şocantă, la despărţirea de colegul şi bunul său prieten: “A avut un mare talent. Când apărea el pe afiş, era sala plină. Era scânteietor. Şi avea un mare succes la femei. Asta l-a bucurat, asta l-a şi terminat. Anul trecut a jucat în «Marchizul de Sade», dar avea un rol foarte mic, fiindcă nu mai putea să ducă. I-am spus să se pensioneze. Ultima întâlnire a fost o mare tristeţe. Mă şi gândeam ce va face Geo în continuare. El a găsit soluţia. Credeam că o să iasă la pensie, o să rabde foame. Mai bine aşa”.
După prânz, sicriul cu trupul actorului a fost dus la Cimitirul Bellu, unde, după o slujbă oficiată în biserica din incintă, a fost coborât în mormântul unde fostul “Alain Delon de România” îşi va dormi somnul de veci.

La cimitir a mers doar familia

La slujba de adio a fost prezentă numai familia – văduva artistului, Iuliana, dar şi prima sa soţie, Lara Santmari, alături de fiul ei şi al lui Geo Costiniu, Alexandru. Cei doi sunt stabiliţi în Suedia şi au reuşit să ajungă în ţară în noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta fiind şi motivul pentru care înmormântarea a fost programată abia ieri. Geo Costiniu a murit luni, la Secţia de Geriatrie a Spitalului de Boli Cronice “Sfântul Luca”, unde se afla internat de câteva luni. Se pare că a suferit de ciroză.

Close
Închide
  Close