MENIU CAUTĂ

Fosta soție a lui Luciano Pavarotti vorbește despre boala sa. Ce spune despre lupta cu scleroza multiplă

Distribuie

Nicoletta Mantovani, fosta parteneră de viață a regretatului tenor Luciano Pavarotti, a făcut declarații despre boala de care suferă de foate mulți ani, scleroză multiplă.

Fosta soție a lui Luciano Pavarotti, Nicoletta Mantovani, a acordat un interviu pentru publicația Grazia în care a vorbit despre lupta sa cu boala. Aceasta suferă de mai mulți ani de scleroză multiplă.

Era logodită de doar șase luni cu Luciano Pavarotti când a fost diagnosticată cu această boală. Fostul mare tenor a fost mereu lângă ea și a susținut-o.

„Când am primit diagnosticul aveam 23 de ani și era deja cu Luciano. El mi-a cerut să nu vorbesc cu nimeni despre asta pentru a-mi putea trăi viața în liniște… Azi îmi dau seama cât de important este să împărtășești astfel de lucruri cu ceilalți„, a declrat Nicoletta Mantovani.

Fosta parteneră de viață a lui Luciano Pavarotti s-a tratat ani de zile la New York. În anul 2012 s-a lăsat pe mâinile medicului Paolo Zamboni și a suferit câteva intervenții chirurgicale care i-au ameliorat starea. Nicoletta Mantovani a explicat și cum a reușit să găsească forța de a merge mai departe cu boala după dispariția celui care i-a fost partener de viață.

„În dragostea pentru fiica mea, Alice. Ea este cea care mă ajută să merg înainte”, a explicat Nicoletta Mantovani.


Nicoletta Mantovanni l-a cunoscut pe Luciano Pavarotti în anul 1993, pe vremea când acesta era căsătorit cu Adua Veroni. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003. După dispariția lui Lucino Pavarotti, Nicoletta Mantovani a avut o relație de șapte ani cu regizorul de teatru Filippo Vernassa. De doi ani, Nicoletta Mantovani este singură.

FOTO: HEPTA


Citește și: 

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Chirurgul Gheorghe Ștefan lovește din nou! După foarfeci, a uitat și „un ghem” de ațe într-un alt pacient!

Citește mai multe despre Luciano Pavarotti, boala, scleroză multiplă și vaduva pe Libertatea.

Comentarii