MENIU CAUTĂ

FOTO | Rapperul Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande, a fost găsit mort în urma unei supradoze de droguri

Distribuie

Mac Miller, fostul iubit al cântăreței Ariana Grande, a fost găsit mort vineri în casa lui din San Fernando Valley, SUA, după ce și-ar fi injectat o supradoză de droguri.

Surse din cadrul poliției au declarat pentru TMZ că Mac Miller a fost declarat mort de echipajele de salvare sosite la fața locului.

Mac Miller a avut probleme recent cu abuzul de droguri, după ce s-a despărțit de Ariana Grande. Rapperul a fost arestat în luna mai pentru că a condus sub influenţa drogurilor, a produs un accident și a fugit de la fața locului.

După ce a fost arestat, Ariana Grande a scris pe Tiwtter: „Te rog, ai grijă de tine”.

Cei doi au fost împreună timp de doi ani de zile și s-au despărțit în mai 2018, după ce Mac Miller a început să exagereze cu drogurile.

Miller a fost alături de Ariana Grande într-unul din cele mai dificile momente din viaţa artistei: după atacul terorist din Manchester, care a avut loc la finalul concertului susţinut de artistă pe Manchester Arena.


CITEȘTE ȘI: FOTO | O studentă a dezvoltat un tip rar de cancer și i s-a amputat un deget din cauza unui obicei pe care îl fac toți oamenii


FOTO: HEPTA

Citește mai multe despre Ariana Grande pe Libertatea.

Comentarii