Mergi direct la conținut »
Fostul soț al Ancăi Lungu nu poate să stea departe de fiica lor. A mers la Nisa după ea | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fostul soț al Ancăi Lungu nu poate să stea departe de fiica lor. A mers la Nisa după ea | FOTO

Fostul soț al Ancăi Lungu nu poate să stea departe de fiica lor. A mers la Nisa după ea | FOTO

Ștefan Lungu, fostul soț al prezentatoarei de televiziune Anca Lungu, nu poate să stea prea mult timp departe de fiica lor. Acesta a mers în Franța, acolo unde este stabilită fosta nevastă, pentru a o vedea pe Natalia.

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Anca Lungu a fost căsătorită cu Ștefan Lungu, însă cei doi au ajuns la divorț. Au împreună o fiică, Natalia. Chiar dacă Anca Lungu s-a mutat definitiv la Nisa, în Franța, cu fiica lor, Ștefan Lungu nu rezistă prea mult fără să o vadă pe micuță.

Fostul partener de viață al Ancăi Lungu a mers zilele acestea la Nisa, acolo unde a trăit momente de neuitat alături de fiica sa, adorabila Natalia.

Ștefan Lungu și fetița lui, Natalia, au vizitat Nisa, dar și alte zone din Franța. Cei doi au fost surprinși în ipostaze care demonstrează ce relație extraordinară tată-fiică au. Fericirea se citește pe chipurile amândurora.

„La pas mare prin oraș . Am ghid privat. ?”, a menționat Ștefan Lungu pe o rețea de socializare, după ce a făcut turul orașului Nisa cu fiica sa.

„Ghidul mi-a făcut turul complet. ❤️”, a mai spus el.

Anca Lungu a plecat definitiv din România în urmă cu câteva luni și s-a stabilt la Nisa, în Franța. Vedeta are o relație cu un afacerist grec, Harry Arampatzis. Anca Lungu este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste puțin timp.


Citește și: RETROSPECTIVĂ/ Săptămâna haosului în politică. Punct culminant în războiul lui Dragnea cu Statul Paralel


 

Close
Închide
  Close