De Clara Vacaru,

La un an de la divorţul de Lora, Dan Badea nu exclude posibilitatea de a se recăsători. Într-un interviu acordat pentru replicavedetelor.ro, acesta a vorbit despre divorţ, în general, dar şi despre planurile pe care le are pentru viitor.
„Pe vremuri, se spunea despre casatorie ca este celula de baza a societatii. Ei bine, eu nu prea cred asta. Ideea e ca este foarte ok sa te casatoresti, daca asta simti. Cel mai rau lucru in viata asta e sa divortezi. In rest, ce se poate intampla? Inainte, erai stigmatizat daca nu te casatoreai sau si mai rau, daca divortai. De asta, generatia parintilor nostrii sunt inca impreuna. Unii stau chiar daca nu se inteleg. Stiu ca se spune ca este pe viata, dar se spune „pana cand moartea va va desparti”. Eu m-am gandit mai bine si moartea nu trebuie sa fie neaparat fizica, ci si moartea pasiunii. Cand a murit pasiunea, te desparti.
Da, ma gandesc sa ma recasatoresc! Nu am ramas atat de marcat de ce mi s-a intamplat. Pana la urma, a fost oficializarea unei relatii iar cand se termina, anunti. Intr-adevar, acum, mai nou, divortul e ca si cum nu ai gasit paine la magazin si iti cumperi altceva. Se divorteaza prea usor! Nu spun ca e bine sa stai intr-o relatie care nu merge, dar prea usor e acum”, a povestit el, pentru sursa citată.
Dan Badea şi Lora au divorţat anul trecut, după patru ani de relaţie şi doi de căsnicie. Cei doi nu au vorbit, niciodată, despre adevăratele motive ce au dus la destrămarea căsniciei lor.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații