Mergi direct la conținut »
FOTO | O femeie a adormit în pat, cu telefonul sub pernă. Când s-a trezit, a găsit pe el o poză care a îngrozit-o Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | O femeie a adormit în pat, cu telefonul sub pernă. Când s-a trezit, a găsit pe el o poză care a îngrozit-o

FOTO | O femeie a adormit în pat, cu telefonul sub pernă. Când s-a trezit, a găsit pe el o poză care a îngrozit-o

O mamă este îngrozită după ce a găsit în telefonul pe care l-a ținut sub cap cât a dormit, o fotografie cu ea în timp ce dormea. 

Debra Demetriou spune că și-a ținut telefonul sub pernă când a adormit și l-a găsit în același loc când s-a trezit, potrivit mirror.co.uk.

Când s-a uitat în fotografiile făcute cu telefonul, femeia a făcut o descoperire înspăimântătoare. Deși era singură acasă cât s-a odihnit, iar telefonul fusese tot timpul sub pernă, Debra a descoperit o fotografie cu ea în timp ce dormea.

Făcută de la capătul patului, imaginea o arată pe Debra cu ochii pe jumătate deschiși, în timp ce își trage pătura peste bărbie.

Femeia nu știe cum a fost făcută poza

Femeia nu își explică cum a fost făcută această poză

Debra din Benton, Newcastle, spune că a descoperit fotografia când se uita la imaginile din noaptea precedentă.”Nu a fost nimeni altcineva în casă în acel moment, am fost complet îngrozită”, a spus femeia.

Ea spune că fiul cel mare plecase la serviciu cu 45 de minute înainte ca fotografia să fie făcută, iar celălalt fiu al ei era plecat cu tatăl lui. De asemenea, ușile casei erau încuiate și nu a găsit semne că ar fi încercat cineva să intre în casă.

„Telefonul meu a fost sub pernă când am adormit. Era tot acolo când m-am trezit. M-am uitat cu atenție la fotografie și se poate vedea că ambele mâini sunt la vedere, așa că nu aș fi putut să-mi fac un selfie. Și îmi țin ochii pe jumătate deschiși, așa că dacă ar fi fost cineva în camera, aș fi observat. Sunt absolut convinsă că nu a fost nimeni în casă”, a povestit Debra.

 


Povestea din spatele uneia dintre cele mai bizare sinucideri din Romania. Medicul veterinar care și-a înfipt o seringa în inimă era parior înrăit


 

Close
Închide
  Close